home  
 
Poliklinika Milojević T +385 (0)1 485 4441
E
A Gundulićeva 40,
10000 Zagreb, Hrvatska
Poliklinika Milojevic - Facebook
Poliklinika Milojević - Twitter
Poliklinika Milojević - YouTube
Poliklinika Milojević - LinkedIn
Poliklinika Milojević - Instagram
 
Pronađite tretman za sebe!
Dogovorite termin Dojmovi pacijenata Posjetite nas u Londonu! Loyalty program
 
Poliklinika Milojević
Poliklinika Milojević

Nakon dugogodišnjeg iskustva u estetskoj medicini, 2005. godine otvorili smo Milo Clinic u Londonu, koja, nakon mnogo godina uspješnoga rada, u ožujku 2011. dobiva sestrinsku Polikliniku Milojević u Zagrebu.

U Poliklinici Milojević naš je cilj zaustaviti proces starenja i "vratiti kazaljke na satu"; pomladiti naše pacijente te im pomoći da izgledaju kao što se i osjećaju.

Naša je filozofija jednostavna - primjenom individualnog pristupa, iz širokog spektra najsuvremenijih nekirurških estetskih metoda, nastojimo oblikovati tretman prema vašim željama.

Snimili smo kratki video o nama, našem prostoru i tretmanima. Pogledajte!

Poliklinika Milojević najmodernija je anti-aging poliklinika u široj regiji, a posvećena je radu na području estetske medicine i estetske kirurgije. Uporabom najsuvremenijih tehnologija i tehnika, naša moderna poliklinika pruža najnovije tretmane i zahvate u svrhu pomlađivanja lica, tijela i uma.

Vjerujemo da je ova grana estetske medicine, koja se vrlo brzo razvija, komplementarna samoj estetskoj plastičnoj kirurgiji današnjice, ako ne i njezina bliska budućnost, te smo vrlo uzbuđeni i ponosni što ćemo se i u Hrvatskoj koristiti najmodernijim medicinskim zahvatima i tehnikama poput nekirurškog uklanjanja podočnjaka, nekirurškog oblikovanja nosa, nekirurškog face liftinga te revolucionarnom tehnologijom ultrazvučne liposukcije, Vaser Lipo, koju smo prvi doveli u Hrvatsku.

Ambicija (i strast) Poliklinike Milojević upravo je u tome da uvijek ostanemo vjerni prirodnim okvirima ljepote - ne samo u svrhu zanata nego i u svrhu umjetnosti - te da pomoću najboljih i najsuvremenijih metoda estetske medicine pomognemo svakom pacijentu da uvijek izgleda mlado i osjeća se zadovoljno.

Radujemo se Vašem posjetu! Uz našu veliku ekspertizu na području pomlađivanja imat ćete priliku uživati u modernom i ugodnom ambijentu naše poliklinike!

Poliklinika Milojević - Tim

Naša je glavna specijalnost estetska medicina, koja obuhvaća mnoge minimalno invazivne metode i nekirurške zahvate. Smatramo da u modernom svijetu estetike moramo omogućiti svojim pacijentima da dođu u pauzi tijekom radnog vremena ili na kraju radnog dana pa nakon bezbolnog zahvata, koji traje samo 10-15 minuta, izađu iz naše poliklinike pomlađeno i osvježeno te nastave život neometeno i bez velikih nuspojava.

Nove anti-aging metode pružaju vam upravo tu mogućnost. S ovim relativno malim zahvatima važno je početi što prije, jer time sprečavamo znakove starenja te možemo postići prirodan anti-aging, tako da ni najbliži prijatelji ili rodbina neće znati da je uzrok vašega novog izgleda neki estetski zahvat.

Naši glavni borci protiv neminovnog starenja su botox i dermalni fileri, koji sprečavaju i liječe bore na licu te korigiraju atrofije lica. Iznimno je važno obratiti pozornost i na starenje kože, gubitak elasticiteta i pigmentaciju. Zbog toga sveto anti-aging trojstvo čine botox, dermalni fileri i laserski tretmani kože, ili pak Obagi medicinske kreme i pilinzi.

U budućnosti koju mi vidimo bit će sasvim normalno otići na neki mali zahvat pomlađivanja, a isto će tako biti normalno imati i liječnika za anti-aging, kao što sada svi imaju zubara ili frizera.

Ali to nije sve! Uz iskustvo od preko 20.000 botox zahvata i dermalnih filera te uz naš najmoderniji Cutera laserski centar, Poliklinika Milojević nudi neke od najvećih hrvatskih i svjetskih eksperata estetske kirurgije za zahvate kao što su operacija nosa, ušiju, kapaka, uklanjanje madeža i liposukcija.

Na sljedećim stranicama izaberite svoje idealne zahvate, a dr. Milojević i njegov tim pobrinut će se za sve ostalo.

Poliklinika Milojević
Poliklinika Milojević
 

Novosti
Intervju za časopis "Poslovni savjetnik": "50 godina estetske medicine u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi"

Časopis Story o nama: "Život bez podočnjaka pomoću filera"

Gloria.hr: "Plasmage tretmanom podignite kapke bez operacijskog zahvata"

Estetica.hr: "Tretman od 15 minuta rješava spuštene očne kapke i nepravilnosti na koži"

Blog
Dr. Nikola Milojević: "Dva revolucionarna tretmana za oblikovanje tijela i uklanjanje masnih naslaga"

Dr. Nikola Milojević: Pametno zrcalo za Snjeguljičinu maćehu

Poznati kod nas
Sanja Doležal skinula kilograme zahvaljujući revolucionarnom tretmanu CryoVac u Poliklinici Milojević

Ksenija Pajić na laseru Genesisu

Iz stranih medija
Dr. Nikola Milojević u časopisima "LadiesIn" i "Ljepota&Zdravlje"

Dr. Milojević u intervjuu za emisiju: "Konačno petak"