home  
 
Poliklinika Milojević T +385 (0)1 485 4441
E
A Gundulićeva 40,
10000 Zagreb, Hrvatska
Poliklinika Milojevic - Facebook
Poliklinika Milojević - Twitter
Poliklinika Milojević - YouTube
Poliklinika Milojević - LinkedIn
Poliklinika Milojević - Instagram
 
Pronađite tretman za sebe!
Dogovorite termin Dojmovi pacijenata Posjetite nas u Londonu! Loyalty program
 
Medicinski dermaroller

Pomlađivanje kože i uklanjanje ožiljaka
Uklanjanje manjih i većih bora lica i dekoltea, obnavljanje kože oštećene suncem, starenjem, ožiljcima od akni i strijama nikada nije bilo lakše zahvaljujući inovativnom i nagrađivanom nekirurškom tretmanu - terapiji Medicinskim dermarollerom®.

Terapija Medicinskim dermarollerom® provodi se naprednim microneedlingom, postupkom koji stimulira kožu da se obnavlja i liječi sama, prirodnim i sigurnim putem, a rezultat je glatka, sjajna i zdrava koža pomlađenog izgleda.

Kako djeluje terapija Medicinskim dermarollerom®?
Suštinska razlika između Medicinskog dermarollera i ostalih metoda za poboljšanje izgleda i stanja kože je u tome da ne djeluje ablativno - ne uništava tkivo i ne zadaje gotovo nikakvu traumu. Uobičajene metode poput CO2 lasera, frakcijskog lasera, peelinga, dermoabrazije djeluju po principu "skidanja" sloja kože, a toga kod terapije Medicinskim dermarollerom nema.

Primjena Medicinskog dermarollera® u medicinskoj literaturi naziva se i indukcijska terapija kolagenom ili microneedling. Netraumatske mikro igle s iznimno finim promjerom vrha (< 3 μm) pokreću u organizmu, kao i kod svake ozljede, procese samoizlječenja i zacjeljivanja.

Primjena dermarollera moguća je kod različitih terapeutskih ciljeva: liječi ožiljke (hipertrofične i atrofične), akne, manje i veće bore, strije, pospješuje transdermalni unos aktivnih, ljekovitih tvari. Mikro igle liječnici primjenjuju od 2005. godine, a klinička istraživanja, svjedočanstva pacijenata i slikovni materijal potvrđuju djelotvornost terapije Medicinskim dermarollerom.

prije poslije
Dermaroller akne
Dermaroller bore

Njemačka kvaliteta, djelotvornost i sigurnost proizvoda
Terapiju Medicinskim dermarollerom® isključivo provodi educirano osoblje u autoriziranim ordinacijama i klinikama. Medicinski dermaroller® je valjak s mikro iglama koje mogu biti različitih duljina, dok valjak može biti različite debljine, a odabir će ovisiti o terapeutskom cilju. Svi naši aparati imaju najfinije mikro igle od nehrđajućeg čelika. Trenutno smo u svijetu vodeći proizvođač na tom području, a svi naši proizvodi izrađuju se prema najvišim standardima, (međunarodna norma o kvaliteti i rizicima za medicinske proizvode ISO 13485), te imaju oznaku europske sukladnosti, CE.

Originalni Medicinski dermaroller® izrađen je prema najvišim standardima njemačke medicinske tehnologije, s garancijom kvalitete i sigurnosti proizvoda. Ne prihvaćajte kopije i zamjenske proizvode - terapiju Medicinskim dermarollerom® smije isključivo provoditi educirano osoblje koristeći originalni proizvod u autoriziranim ordinacijama i klinikama.

prije poslije
Dermaroller pore hiperpigmentacija akne
slika 7

Tijek terapije Medicinskim dermarollerom®
Prilikom terapije Medicinskim dermarollerom® mikro igle će otvoriti tisuće sitnih kanalića u koži, koji će se neposredno zatim zatvoriti omogućujući koži da se brzo oporavi. Educirano osoblje će najmanje 20 minuta prije samog tretmana na vašu kožu nanijeti lokalni anestetik u vidu kreme koji će tretman učiniti ugodnim. Sama terapija obično traje 20-30 minuta.

Nakon terapije Medicinskim dermarollerom® vaše tijelo će prirodnim putem obnavljati kožu i to u njenim dubljim slojevima. Stvara se novi kolagen i nove stanice te se povećava prokrvljenost kože. Obično je potrebno i do 6 tjedana da se pojave vidljivi znaci regeneracije, a proces će se nastaviti i sljedećih mjeseci, dajući vam dugotrajno poboljšanje izgleda kože. Za optimalne rezultate preporučuje se učiniti 3 tretmana s razmacima od 6 tjedana, no kod težih ožiljaka od akni, vaš dermatolog može preporučiti i do 5 tretmana. Neposredno nakon terapije Medicinskim dermarollerom® možete izgledati kao da imate manje opekline od sunca, a koža može biti topla i zategnutija nego obično, no to će nestati 1 do 2 sata nakon tretmana, a crvenilo će se već sljedeći dan potpuno povući. Sljedećih 48 sati nakon tretmana koristite mlaku vodu za njegu lica, te pazite da su vam ruke čiste ako dirate lice, a make up možete nanijeti već 6 ili 12 sati nakon tretmana. Ako izlazite na danje svjetlo svakako se preporučuje nanošenje kreme s visokim zaštitnim faktorom i to tijekom 2 tjedna nakon terapije, čak i ako je zima i nema sunca. Nekoliko dana nakon tretmana može se pojaviti i osjećaj suhoće kože koji će vremenom nestati.

Dermaroller strije
slika 6
 

Novosti
Intervju za časopis "Poslovni savjetnik": "50 godina estetske medicine u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi"

Časopis Story o nama: "Život bez podočnjaka pomoću filera"

Gloria.hr: "Plasmage tretmanom podignite kapke bez operacijskog zahvata"

Estetica.hr: "Tretman od 15 minuta rješava spuštene očne kapke i nepravilnosti na koži"

Blog
Dr. Nikola Milojević: "Dva revolucionarna tretmana za oblikovanje tijela i uklanjanje masnih naslaga"

Dr. Nikola Milojević: Pametno zrcalo za Snjeguljičinu maćehu

Poznati kod nas
Sanja Doležal skinula kilograme zahvaljujući revolucionarnom tretmanu CryoVac u Poliklinici Milojević

Ksenija Pajić na laseru Genesisu

Iz stranih medija
Dr. Nikola Milojević u časopisima "LadiesIn" i "Ljepota&Zdravlje"

Dr. Milojević u intervjuu za emisiju: "Konačno petak"