home  
 
Poliklinika Milojević T +385 (0)1 485 4441
E
A Gundulićeva 40,
10000 Zagreb, Hrvatska
Poliklinika Milojevic - Facebook
Poliklinika Milojević - Twitter
Poliklinika Milojević - YouTube
Poliklinika Milojević - LinkedIn
Poliklinika Milojević - Instagram
 
Pronađite tretman za sebe!
Dogovorite termin Dojmovi pacijenata Posjetite nas u Londonu! Loyalty program
 
Nekirurška
korekcija
nosa

Taj vrlo elegantan zahvat je jedan od najdražih nam nekirurških zahvata s pravim "wow" efektom. Injektiranjem hijaluronskih dermalnih filera moguće je izravnati kukasti nos, ispraviti neravnine, podignuti vrh nosa i čak optički smanjiti nos. Učinkoviti rezultati postižu se i aplikacijom botoxa pomoću kojega možemo podići vrh nosa te čak smanjiti nosnice.

Mnogi pacijenti kažu nam da nakon ovih nekirurških korekcija na nosu mogu bolje disati! Fascinantan je to podatak koji smo sada počeli koristiti za mnoge pacijente koji imaju problema sa sinusima, devijacijom septuma ili s otežanim disanjem.

Zahvat je isto tako vrlo dobar za korekciju neravnina nastalih od ozljeda, pa čak i za korekciju rinoplastike.

Zahvat traje 5-10 minuta, ne boli i rezultati su zapanjujući. A budući da su nuspojave vrlo rijetke, pacijent se može odmah vratiti dnevnoj rutini ili poslu.

prije poslije
Nekirurška korekcija nosa - sl. 4
Nekirurška korekcija nosa - sl. 5

Dr. Milojević je izveo više od 2000 ovakvih zahvata, a u Londonu je bio izabran kao glavni doktor za Q-med (kuća koja producira Restylane filere) za cijelu Veliku Britaniju. Sam dr. Milojević je toliko fasciniran "čarobnim" efektima zahvata, da je sve više uvjeren kako ovaj nekirurški zahvat može biti jako dobra alternativa kirurgiji, za većinu problema s nosom.

Rinoplastika, kirurška metoda oblikovanja i smanjivanja nosa, najteža je operacija estetske kirurgije, ako govorimo o uspješnosti zahvata i zadovoljstvu pacijenata. Ovaj kirurški zahvat može vrlo temeljno promijeniti fizionomiju lica tako da su pacijenti vrlo često nezadovoljni ishodom, a oporavak može trajati i do 6 mjeseci.

Svim pacijentima koji razmišljaju o operaciji nosa ne bi li ga smanjili ili oblikovali, savjetujemo svakako da dođu prvo kod nas na konzultacije, jer vrlo je moguće da možemo pomoći nekirurškim oblikovanjem i smanjivanjem nosa, a nuspojave su znatno manje.

prije poslije
Nekirurška korekcija nosa
Nekirurška korekcija nosa

Dojmovi pacijenta
"Oduvijek sam imala kompleks zbog oblika nosa i svaki put bi se užasnula kada bih vidjela fotografije svog profila i njegovog "orlovskog" karaktera. Zbog toga sam dugo razmišljala o plastičnoj kirurgiji, ali sam zbog straha od operacije i velikog troška svaki puta odustajala.

Iz tog me razloga i zaintrigirala informacija o ovim nekirurškim metodama za oblikovanje nosa s Restylaneom. Kada sam upoznala dr. Milojevića, u potpunosti me opustio kada mi je objasnio sve o zahvatu, o neznatnim nuspojavama te o brzoj i bezbolnoj proceduri.

Koristio je novi tip Restylanea koji sadrži lokalni anestetik, tako da je zahvat bio zaista bezbolan. Osim malog oticanja koje je trajalo svega par dana, nisam imala drugih reakcija.

Sada, nakon mjesec dana, imam prekrasan novi nos! Moram priznati da nisam ni u najluđim snovima smatrala ovakvu stvar mogućom! Imam divan profil i ravan nos. Nisam mogla prestati diviti se sama sebi na fotografijama s nedavnog vjenčanja. Što je najbolje, zaista ne znam kako je to moguće, ali moj nos i izgleda manje! Prava čarolija!"

Sonya Brown

Dr. Milojević radi tretman koristeći Perlane Lidocaine
Nekirurška korekcija nosa - zahvat

Nekiruško oblikovanje i ravnanje nosa

RTL - Nekirurška korekcija nosa

 

Novosti
Intervju za časopis "Poslovni savjetnik": "50 godina estetske medicine u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi"

Časopis Story o nama: "Život bez podočnjaka pomoću filera"

Gloria.hr: "Plasmage tretmanom podignite kapke bez operacijskog zahvata"

Estetica.hr: "Tretman od 15 minuta rješava spuštene očne kapke i nepravilnosti na koži"

Blog
Dr. Nikola Milojević: "Dva revolucionarna tretmana za oblikovanje tijela i uklanjanje masnih naslaga"

Dr. Nikola Milojević: Pametno zrcalo za Snjeguljičinu maćehu

Poznati kod nas
Sanja Doležal skinula kilograme zahvaljujući revolucionarnom tretmanu CryoVac u Poliklinici Milojević

Ksenija Pajić na laseru Genesisu

Iz stranih medija
Dr. Nikola Milojević u časopisima "LadiesIn" i "Ljepota&Zdravlje"

Dr. Milojević u intervjuu za emisiju: "Konačno petak"