home  
 
Poliklinika Milojević T +385 (0)1 485 4441
E
A Gundulićeva 40,
10000 Zagreb, Hrvatska
Poliklinika Milojevic - Facebook
Poliklinika Milojević - Twitter
Poliklinika Milojević - YouTube
Poliklinika Milojević - LinkedIn
Poliklinika Milojević - Instagram
 
Pronađite tretman za sebe!
Dogovorite termin Dojmovi pacijenata Posjetite nas u Londonu! Loyalty program
 
Pomlađivanje kože
(Restylane Vital)

Pomlađivanje ruku, dekoltea, vrata i lica
Do sada je uvijek bilo moguće pomladiti lice pomoću plastične kirurgije ili nekirurških procedura, ali bi problem nezategnutih ruku, naboranog vrata i dekoltea odao stvarne godine. Uz pomoć Restylane Vitala taj problem sada možemo uspješno riješiti pomlađujući i te dijelove tijela.

Što je Restylane Vital i na koji način funkcionira?
Restylane Vital je jedna od posljednjih inovacija iz Q-MED-ovog asortimana koji je nastao uz pomoć njihove jedinstvene NASHA tehnologije. Nije pravi filer, jer mu je funkcija u tome da nadomješta hijaluronsku kiselinu koju je tijelo prestalo prirodno proizvoditi, a kao što se pokazalo u početnoj medicinskoj studiji, uz aplikaciju Restylane proizvoda, dolazi do proizvodnje novog kolagena u koži. Jednostavno rečeno, Restylane Vital i Restylane Vital Light rade hidrataciju iznutra i osiguravaju dugotrajnu vlažnost tretiranim područjima na način koje skupocjene kreme ne mogu nikada postići.

Hijaluronska kiselina, kojoj je najvažnija funkcija vezivanje i prenošenje vode, s godinama gubi tu sposobnost i stoga postaju vidljivi najočitiji znakovi starenja: bore, grubost kože, manjak jedrosti, gubitak elastičnosti i ispupčene (vidljive) vene. Pretjerano izlaganje suncu pridonosi starenju i u konačnici dehidrira kožu budući da UVA zračenje direktno umanjuje prirodnu hijaluronsku kiselinu. Povrh toga, godine života i fotostarenje umanjuju proizvodnju elastina i kolagena u koži, što pridonosi starenju kože.

Restylane Vital tretmani zamjenjuju izgubljenu hijaluronsku kiselinu i kolagen, vlažeći kožu iznutra ispunjavaju i pomlađuju zrele ruke, dekolte i lice.

prije poslije
Pomlađivanje kože - Restylane Vital

Kakav je postupak i koliko traje učinak?
Restylane Vital tankom se iglom u malim količinama injektira duboko u kožu na željena područja. Za optimalne rezultate, preporučuje se početna kura od 3 tretmana u intervalima od 4 tjedna. Nakon završene početne kure nekim pacijentima potreban je tretman održavanja svakih 6 mjeseci, no s vremenom kure održavana postaju rjeđe.

Je li tretman bolan?
Tretman traje oko 15-30 minuta i nije odveć bolan. Ovisno o želji i pragu tolerancije pacijenta, nanosi se krema za ublažavanje boli.

Nuspojave
Moguće nuspojave vezane su uz osjetljivost na injekcije; uključuju crvenilo, osjetljivost na opip, otjecanje, podljev, ali nikada nisu ozbiljne ili dugoročne i nestaju nakon nekoliko dana. Budući da tretiramo izložene dijelove tijela, primjerice ruke, potrebno je pomno isplanirati društveni kalendar dan-dva nakon tretmana. Veće dugotrajne nuspojave su iznimno rijetke, a prema posljednjim istraživanjima 1 u 25.000 reakcija zabilježena je kao hiperosjetljiva.

prije poslije
Pomlađivanje kože - ruke
Pomlađivanje kože - dekolte

Oporavak

  • Ne konzumirati veće količine alkohola 24 sata poslije zahvata.
  • Ne vježbati 24 sata nakon zahvata.
  • Ako uočite podljeve, aplicirajte led ili kremu protiv hematoma. Dopuštena je uporaba pudera na mineralnoj bazi.
  • Ako ste skloni podljevima, koristiti tablete ili kremu protiv hematoma dan prije tretmana i 5 dana nakon zahvata.
  • Ako ste skloni ranama, aftama, herpesu oko usta, a to područje biste željeli tretirati, raspitajte se kod svog liječnika opće prakse za Zovirax tablete, koje trebate uzimati dan prije i nekoliko dana poslije zahvata.
  • Mi ćemo temeljito izmasirati tretirana područja nakon zahvata, dok se kod kuće možete lagano masirati sami, preko sterilne gaze.
  • Pokušajte izbjegavati solarije i saune 3-4 dana nakon tretmana.
  • U slučaju da vam neke od uputa nisu jasne, osjećate li nuspojave, ili ako sumnjate u uspješnost rezultata, nazovite nas za savjet ili se naručite za kontrolni pregled.

Zatezanje kože oko brade i vrata, te pomlađivanje kože lica i ruka medicinskom mezoterapijom

 

Novosti
Gloria.hr: "Botox - nenadmašni kralj pomlađivanja kože"

Gloria.hr: "Oblikovanje tijela: Kako postići zavidnu liniju do ljeta?"

Gloria.hr - Jedini filter kojeg ćete koristiti ovo ljeto bit će protiv sunčevih zraka

Gloria.hr: "Sve što ste htjeli znati o dermalnim filerima, a niste se usudili pitati."

Blog
Dr.Nikola Milojević: ‘Zašto ne radim tretmane nitima’

3 tretmana do 10 godina mlađe kože

Poznati kod nas
Sanja Doležal skinula kilograme zahvaljujući revolucionarnom tretmanu CryoVac u Poliklinici Milojević

Ksenija Pajić na laseru Genesisu

Iz stranih medija
Magazin Tatler ponovno uvrstio dr. Milojevića u listu najboljih estetskih liječnika

Grazia Slovenija: Prestolnica estetskega turizma