home  
 
Poliklinika Milojević T +385 (0)1 485 4441
E
A Gundulićeva 40,
10000 Zagreb, Hrvatska
Poliklinika Milojevic - Facebook
Poliklinika Milojević - Twitter
Poliklinika Milojević - YouTube
Poliklinika Milojević - LinkedIn
Poliklinika Milojević - Instagram
 
Pronađite tretman za sebe!
Dogovorite termin Dojmovi pacijenata Posjetite nas u Londonu! Loyalty program
 
Pomlađivanje kože
skinbooster
preparatima
(Restylane Vital,
Juvederm Volite)

Naša specijalnost i posvećenost jesu neinvazivni tretmani estetske medicine, a u to svakako pripada i praćenje svjetskih trendova u novim preparatima. A na polju preparata za pomlađivanje i poboljšanje izgleda i teksture kože, među vodećim tvrtkama su Allergan i Galderma.

Iz kuće Allergan tako nam je došao novi proizvod Juvederm Volite, hijaluronski gel za poboljšanje kvalitete kože – povećava glatkoću, hidrataciju i elastičnost te ublažava sitne bore. Djeluje tako da poboljšava teksturu kože, pa se ona doima odmornom i njegovanom, a učinak traje i do devet mjeseci. Usto, primjenom Juvederm Volite smanjuje se potreba za višestrukim tretmanima. Injektira se intradermalno i može koristiti za lice, vrat, dekolte i ruke. Budući da gel sadrži i anestetičke supstance, posve je ugodan za primjenu.

Pomlađivanje ruku, dekoltea, vrata i lica
Do sada je uvijek bilo moguće pomladiti lice pomoću plastične kirurgije ili nekirurških procedura, ali bi problem nezategnutih ruku, naboranog vrata i dekoltea odao stvarne godine. Uz pomoć Restylane Vitala i Juvederm Volite taj problem sada možemo uspješno riješiti pomlađujući i te dijelove tijela.

Što je Restylane Vital i Juvederm Volite te kako funkcioniraju?
Restylane Vital i Juvederm Volite su inovacije koje koriste najnovije znanstvene spoznaje iz tog područja. Nisu pravi fileri, jer im je funkcija u tome da nadomještaju hijaluronsku kiselinu koju je tijelo prestalo prirodno proizvoditi, a kao što se pokazalo u početnoj medicinskoj studiji, uz aplikaciju Restylane i Juvederm proizvoda, dolazi do proizvodnje novog kolagena u koži. Jednostavno rečeno, Restylane Vital i Juvederm Volite rade hidrataciju iznutra i osiguravaju dugotrajnu vlažnost tretiranim područjima na način koje skupocjene kreme ne mogu nikada postići.

Juvederm Volite

Hijaluronska kiselina, kojoj je najvažnija funkcija vezivanje i prenošenje vode, s godinama gubi tu sposobnost i stoga postaju vidljivi najočitiji znakovi starenja: bore, grubost kože, manjak jedrosti, gubitak elastičnosti i ispupčene (vidljive) vene. Pretjerano izlaganje suncu pridonosi starenju i u konačnici dehidrira kožu budući da UVA zračenje direktno umanjuje prirodnu hijaluronsku kiselinu. Povrh toga, godine života i fotostarenje umanjuju proizvodnju elastina i kolagena u koži, što pridonosi starenju kože.

Restylane Vital i Juvederm Volite tretmani zamjenjuju izgubljenu hijaluronsku kiselinu i kolagen, vlažeći kožu iznutra ispunjavaju i pomlađuju zrele ruke, dekolte i lice.

Juvederm Volite je jako zahvalan i racionalan tretman: u sezoni se injektira jedna do dvije ampule po zoni kao udarna doza, a onda samo svakih devet mjeseci dolazite na održavanje.

prije poslije
Pomlađivanje kože - Restylane Vital

Kakav je postupak i koliko traje učinak?
Restylane Vital tankom se iglom u malim količinama injektira duboko u kožu na željena područja. Za optimalne rezultate, preporučuje se početna kura od 3 tretmana u intervalima od 4 tjedna. Nakon završene početne kure nekim pacijentima potreban je tretman održavanja svakih 6 mjeseci, no s vremenom kure održavana postaju rjeđe. Juvederm Volite se radi jednom nakon čega se preporučuje tretman održavanja nakon 9 mjeseci.

Je li tretman bolan?
Tretman traje oko 15-30 minuta i nije odveć bolan. Ovisno o želji i pragu tolerancije pacijenta, nanosi se krema za ublažavanje boli.

Nuspojave
Moguće nuspojave vezane su uz osjetljivost na injekcije; uključuju crvenilo, osjetljivost na opip, otjecanje, podljev, ali nikada nisu ozbiljne ili dugoročne i nestaju nakon nekoliko dana. Budući da tretiramo izložene dijelove tijela, primjerice ruke, potrebno je pomno isplanirati društveni kalendar dan-dva nakon tretmana. Veće dugotrajne nuspojave su iznimno rijetke, a prema posljednjim istraživanjima 1 u 25.000 reakcija zabilježena je kao hiperosjetljiva.

prije poslije
Pomlađivanje kože - ruke
Pomlađivanje kože - dekolte

Oporavak

  • Ne konzumirati veće količine alkohola 24 sata poslije zahvata.
  • Ne vježbati 24 sata nakon zahvata.
  • Ako uočite podljeve, aplicirajte led ili kremu protiv hematoma. Dopuštena je uporaba pudera na mineralnoj bazi.
  • Ako ste skloni podljevima, koristiti tablete ili kremu protiv hematoma dan prije tretmana i 5 dana nakon zahvata.
  • Ako ste skloni ranama, aftama, herpesu oko usta, a to područje biste željeli tretirati, raspitajte se kod svog liječnika opće prakse za Zovirax tablete, koje trebate uzimati dan prije i nekoliko dana poslije zahvata.
  • Mi ćemo temeljito izmasirati tretirana područja nakon zahvata, dok se kod kuće možete lagano masirati sami, preko sterilne gaze.
  • Pokušajte izbjegavati solarije i saune 3-4 dana nakon tretmana.
  • U slučaju da vam neke od uputa nisu jasne, osjećate li nuspojave, ili ako sumnjate u uspješnost rezultata, nazovite nas za savjet ili se naručite za kontrolni pregled.

Zatezanje kože oko brade i vrata, te pomlađivanje kože lica i ruka medicinskom mezoterapijom

 

Novosti
Intervju za časopis "Poslovni savjetnik": "50 godina estetske medicine u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi"

Časopis Story o nama: "Život bez podočnjaka pomoću filera"

Gloria.hr: "Plasmage tretmanom podignite kapke bez operacijskog zahvata"

Estetica.hr: "Tretman od 15 minuta rješava spuštene očne kapke i nepravilnosti na koži"

Blog
Dr. Nikola Milojević: "Dva revolucionarna tretmana za oblikovanje tijela i uklanjanje masnih naslaga"

Dr. Nikola Milojević: Pametno zrcalo za Snjeguljičinu maćehu

Poznati kod nas
Sanja Doležal skinula kilograme zahvaljujući revolucionarnom tretmanu CryoVac u Poliklinici Milojević

Ksenija Pajić na laseru Genesisu

Iz stranih medija
Dr. Nikola Milojević u časopisima "LadiesIn" i "Ljepota&Zdravlje"

Dr. Milojević u intervjuu za emisiju: "Konačno petak"