Manji trbuh ili bedra za samo nekoliko tjedana? Moguće! 25. ožujka, 2014.

Zimi se prejedamo pa se s užitkom ušuškamo pod dekicu, gledamo 'Ples sa zvijezdama', a onda naglo, s prvim visibabama, otvorimo oči i panično se sjetimo: "Ups, kako ću izgledati ovog ljeta u novom badiću?"

Priznajte, i vi ste dobili koju kilu ili četiri, šlaufić se pojavio, bedra proširila, a narančina koža sve više namreškana. Teško je vratiti tijelo koje ste imali prije božićnih slavlja, zimskog sna ili skijaških ludovanja. Motivaciju za dijetom ili redovitim vježbanjemje ponekad teško naći, jer osim zime, usporava nas i prezaposlenost. Pa i kad granu topli dani, teško je pokrenuti se.

I meni je, na žalost, skijaška sezona gotova, šlaufić se malo napuhao i sada sam na famoznoj 5+2, ali je li to dovoljno??

"Kako da nađem učinkovit nekirurški aparat za tijelo?", pitanje je koje me mučilo godinama. Strastveni sam nekirurški estetski doktor i radim već više od deset godina u toj struci koja sve više zamjenjuje estetsku kirurgiju za skoro sve korekcije. Estetska medicina sada može bez operacije ravnati nos i puniti podočnjake dermalnim filerima, ali dugo sam priželjkivao alternativu za kiruršku liposukciju.

Na kongresu "British College of Aesthetic Medicine" 2005. godine u Barceloni slušao sam prvi put baš o takvom stroju, o Accentu za nekirurško oblikovanje tijela. Onda se pojavio aparat Velashape, pa nedavno Medcontour. Premda su to sve bili OK aparati s vidljivim rezultatima, testirao sam ih redom, za mene ni jedan nije davao dovoljno opipljive i adekvatne rezultate da zamjeni liposukciju, kao što je to Vaser Lipo, te da postane zvijezda našeg laserskog centra.

Prošle godine traganju je napokon došao kraj - tada je najpoznatija svjetska kuća lasera, DECA izbacila na tržište najmoderniji i najučinkovotiji aparat za nekirurško oblikovanje tijela na tržištu, Triactive Plus.

To je aparat za nekirurško oblikovanje tijela, smanjivanje masnih naslaga, za zatezanje kože, te čudo za uklanjanje celulita. Jedini na tržištu objedinjuje tri tehnologije: ultrazvuk, radiofrekvenciju i lasersku limfnu drenažu, te se sve mogu primijeniti i na tijelu i na licu, s odličnim rezultatima. Mogu se tretirati ruke, trbuh, lovehandles, bedra, unutarnja strana natkoljenice, koljena, gležnjevi... Podbradak se može smanjiti i zategnuti, lice osvježiti, podignuti i pomladiti. Tretmani su ugodni i nema apsolutno nikakvih nuspojava. Laserska limfna drenaža otvara limfu i cirkulaciju te se suvišne masne naslage otklanjaju iz tijela. Naši pacijenti moraju mokriti odmah nakon tretmana, što je odličan znak.

Naravno, kada sam napokon kupio tu našu novu "bebicu", bio sam još vrlo skeptičan, ali dragi moji, vjerujte mi, ovaj aparat se pokazao kao moderno čudo. Pacijenti su oduševljeni jer rezultati koje postižemo su fantastični. Odmah nakon jednog tretmana pacijenti gube 2-6 centimetra obujma na trbuhu, rukama, koža izgleda mekanije, ravnije. Koža na rukama se zateže, celulit nestaje, trbuh se smanjuje, i to sve nakon samo 5-10 tretmana, a tretmani se mogu raditi svaki tjedan.

Sada vam je već jasno: kada čitamo o našim estradnim zvijezdama u Storyju, kako se lijepo kupaju na Zlatnom ratu ili u Saint Tropezu, ta savršena tijela nisu od Boga dana. Ili ipak mislite da je to moguće?

Zar glumice u zrelim godinama, kao Demi Moore ili Halle Berry, stvarno postižu zavidnu liniju, savršeno zategnutu kožu i mišiće samo u teretani? Madonna samo s ashtanga jogom? Teško! Jedan engleski portal nedavno je objavio top listu 10 žena "prije i poslije Photoshopa".

Prvo gledamo predivnu pjevačicu Aliciu Keys u zavodničkoj pozi, sa savršenim nogama koje izviruju ispod tanke haljine. Na drugoj slici, ta ista Alicia Keys hoda ulicom sa svojim slatkim djetetom, a noge su puno deblje i vidi se celulit. Na drugom mjestu je preslatka glumica, Cameron Diaz. Na prvoj fotki još provokatvnija poza i "body to die for". Na drugoj? Naša surferica hoda plažom sa salastim trbuščićem i širokim bedrima. Sljedeće fotke koje su mi zapele za oko su one savršenog top modela, Kate Moss. Savršena je u svakom pogledu na prvoj slici, ali na drugoj, je li to uopće ona? Podsjeća me na sve prosječne Engleskinje uz koje sam odrastao u Lodnonu. Bez seksi oblina, samo nezrgapni torzo i debeli trbuščić!

Ali je li stvarno posrijedi samo Photoshop? Naravno da nije. Je li samo sport i ta svugdje popularna 5+2 dijeta? Mislim da ne, dijeta, na žalost, nije dovoljna za rješavanje celulita. Liposukcija? Siguran sam da su neke od navedenih ljepotica imale nekakav invazivan zahvat, ali moje stručno oko je primjetilo nešto drugo... U ovome modernom svijetu niko ne želi operacije, dugo vrijeme oporavka, modrice, neravnine ili ožiljke. Naše zvijezde treniraju k'o lude, ali treba im mala pomoć. Treba im čarobni štapić za celulit. Uvjeren sam da su sve zvijezde iz članka isprobale neku vrstu nekirurškog stroja za masne naslage, za oblikovanje tijela ili za celulit.

Neke bogatašice na Beverly Hillsu ili u Rusiji, čuo sam, čak su si i kupile aparat za kućnu upotrebu, i naručuju liječnika da im dođe doma. "Take away" oblikovanje tijela? Bilo kako bilo, ti nekirurški zahvati postali su lagani i esencijalni dio njege svake žene koja brine o sebi, a uz pristupačne cijene, to je tretman za sve žene, a i muškarce.

A uvjeren sam, jer u Hollywoodu je navodno trenutni buzz word Triactive+, da je većina naših zvijezda napravila isti izbor...

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka