home  
 
Poliklinika Milojević T +385 (0)1 485 4441
E
A Gundulićeva 40,
10000 Zagreb, Hrvatska
Poliklinika Milojevic - Facebook
Poliklinika Milojević - Twitter
Poliklinika Milojević - YouTube
Poliklinika Milojević - LinkedIn
Poliklinika Milojević - Instagram
 
Pronađite tretman za sebe!
Dogovorite termin Dojmovi pacijenata Posjetite nas u Londonu! Loyalty program
 
27.02.2017.
Časopis Story:Nježni anti-age tretmani stvoreni za istaknutu prirodnu ljepotu
Časopis Story:Nježni anti-age tretmani stvoreni za istaknutu prirodnu ljepotu

Razvoj tehnologije i medicine donio je nove neinvazivne tehnike korekcija, a dr. Nikola Milojević, koji je znanje usavršio u Londonu i Zagrebu, u Poliklinici Milojević primjenjuje inovativan pristup u obnavljanju ljepote.

Mladenački volumen i sjaj kože s vremenom polako iščezavaju s lica i tijela, bez obzira na to koliko pažnje i vremena posvećivali pravilnoj prehrani, tjelovježbi i uobičajenoj dnevnoj njezi. Prirodnost i dostojanstveno starenje zasigurno su imperativ većini osoba koje sve češće primjećuju promjene na svom izgledu, stoga se mnogi ponekad odlučuju intervenirati u taj proces. Razvoj tehnologije

i medicine donio je nove, neinvazivne tehnike koje ćete s lakoćom i jedva primjetno uvesti u svoju rutinu njege, a najbolji saveznik u usporavanju vremena jest dr. Nikola Milojević, jedan od najpriznatijih stručnjaka u estetskoj medicini. U Poliklinici Milojević primjenjuje se inovativan pristup u obnavljanju ljepote. Dr. Nikola Milojević u Londonu i Zagrebu usavršio je svoja top tri anti-age tretmana u koje se, osim botoksa, ubrajaju baby botoks varijanta koja minimalno utječe na mimiku lica, PRGF pomlađivanje vlastitom plazmom punom faktora rasta i matičnih stanica te biorazgradivi dermalni fileri za trenutačne zadovoljavajuće rezultate.

Bezbolna aplikacija botoksa, koja traje samo pet do deset minuta, precizno uklanja bore na čelu, bore nastale mrštenjem te sitne bore oko očiju. Može ukloniti i bore na nosu te podignuti obrve, kutove usana i zategnuti vrat. Ču­desne aplikacije botoksa uključuju i spuštanje usne pacijentima kojima se previše vidi zubno meso te sužavanje lica onima koji imaju previše izraženu muskulaturu za žvakanje.

Injektiranje PRGF plazme jedini je tre-tman plazmom koji u Europskoj uniji ima licenciju za pomlađivanje kože. Zato što jedini ne uključuje leukocite, rezulta-ti pomlađivanja kože su bolji, a nuspoja-ve puno manje. U prvoj fazi tretmana vadi se krv iz koje se posebnom centrifugom radi ekstrakcija plazme pune fakto-ra rasta i matičnih stanica. Tu se plazma, već deset minuta nakon vađenja krvi, injektira poput tretmana mezoterapije u cijelo lice, dekolte, vrat i ruke tankim iglicama. Tretman je bezbolan i brz, a osim malog crvenila na licu, nuspojava nema. Potrebna su tri tretmana u razmacima od mjesec dana. Tretman je potpuno prirodan jer se injektira samo vaša, posebno pripremljena plazma čime se doslovno vraćaju kazaljke na satu vaše kože. PRGF tretman preporučljivo je raditi prije ljeta jer dokazano štiti kožu od sunca.

Dermalni fileri idealna su dopuna spomenutih tretmana pomlađivanja, a upotrebljavaju se za omekšavanje grubljih linija lica, popunjavanje bora, podizanje upalih obraza, remodeliranje nosa i po-punjavanje usnica. Kako starenjem koža počinje gubiti hijaluronsku kiselinu, kolagen, potkožnu masnoću i elastičnost, a uslijed gravitacijske sile i konstantne upotrebe mišića dolazi do stvaranja bora, lice gubi na volumenu i umorna se koža objesi. Glavni sastojak dermalnih filera koji se koriste jest hijaluronska kiselina kojom se zapravo nadomješta hijaluronska kiselina koju je tijelo prethodno izgubilo. Fileri se u obliku gela injektiraju vrlo tankim iglama, nakon čega slijedi blaga masaža kako bi se osigurala glatka površina, a rezultati su trenutačni.

Nakon ovih tretmana pacijenti izgledaju zdravo, osvježeno i energično. Dr. Milojević ima dugogodišnje iskustvostečeno izvođenjem postupaka čiji rezul-tati ne izgledaju umjetno nego kao da su djelo prirode. Vidljivo je da nijedan od nabrojenih postupaka nije invazivan niti izaziva neželjene nuspojave, stoga se slobodno može ustvrditi da je to pravi put ka njegovanoj i zdravoj koži lica i tijela, bez obzira na godine.

 

Novosti
Gloria.hr: "Plasmage tretmanom podignite kapke bez operacijskog zahvata"

Estetica.hr: "Tretman od 15 minuta rješava spuštene očne kapke i nepravilnosti na koži"

Dokumentarac u spomen prof. dr. Bošku Milojeviću povodom obilježavanja 50. godina estetske medicine

VELIKA PROSLAVA POVODOM 50 GODINA ESTETSKE MEDICINE - Poliklinika Milojević proslavila 50 godina tradicije

Blog
Dr. Nikola Milojević: "No trace face"- tajna dobrog izgleda Heidi Klum s 44 godine

Prof. dr. Boško Milojević – Velikan, vizionar i začetnik moderne estetske medicine

Poznati kod nas
Sanja Doležal skinula kilograme zahvaljujući revolucionarnom tretmanu CryoVac u Poliklinici Milojević

Ksenija Pajić na laseru Genesisu

Iz stranih medija
Dr. Nikola Milojević u časopisima "LadiesIn" i "Ljepota&Zdravlje"

Dr. Milojević u intervjuu za emisiju: "Konačno petak"

« povratak