home  
 
Poliklinika Milojević T +385 (0)1 485 4441
E
A Gundulićeva 40,
10000 Zagreb, Hrvatska
Poliklinika Milojevic - Facebook
Poliklinika Milojević - Twitter
Poliklinika Milojević - YouTube
Poliklinika Milojević - LinkedIn
Poliklinika Milojević - Instagram
 
Pronađite tretman za sebe!
Dogovorite termin Dojmovi pacijenata Posjetite nas u Londonu! Loyalty program
 
03.04.2017.
Gloria.hr - Jedini filter kojeg ćete koristiti ovo ljeto bit će protiv sunčevih zraka
Gloria.hr - Jedini filter kojeg ćete koristiti ovo ljeto bit će protiv sunčevih zraka

QUICK FIX UZ MED CONTOUR MULTIPOWER – NAJBRŽI PUT DO KONKRETNIH REZULTATA

Svi željno iščekujemo ljeto i sunce, no približavanje sezone lagane odjeće i odmora na plaži znači i vječitu brigu - kako skinuti tih nekoliko centimetara viška u tako malo vremena? Odgovor nikada nije bio dostupniji i jednostavniji – Med Contour Multipower u Poliklinici Milojević. Ovaj iznimno učinkovit uređaj kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju za nekirurško oblikovanje tijela, smanjenje masnih nakupina, uklanjanje celulita te zatezanje kože lica i tijela. Brzo I bezbolno, Med Contour Multipower s četiri aplikatora koristi se za:

Body Shape - oblikovanje tijela uklanjanjem masnih naslaga i celulita

Body Shape and Tight - zatezanje i učvršćivanje kože

Draining - limfna drenaža

Face Lifting - zatezanje kože lica, vrata i dekoltea

Ultrazvuk se dokazao kao najbolja nekirurška metoda za uklanjanje celulita i masnih naslaga, jer izravno razbija opnu masnih stanica i oslobađa sadržaj te kod celulita razbija vezivna vlakna radi lakšeg uklanjanja. Efikasnost tretmana dodatno pospješuje limfna drenaža, jer se tako brže izlučuju oslobođene masti, ubrzava se cirkulacija i izbacuje višak tekućine. Smanjenje obujma vidljivo je već nakon prvog tretmana, čak i do nekoliko centimetra, a i celulit nestaje nakon malog broja ponavljanja.

Med Contour će s lakoćom odstraniti višak masnih naslaga na trbuhu, bedrima (“jahaće hlače”) i leđima (“love handles”). Tretman je u potpunosti siguran, djelotvoran i ugodan te nema nikakvih nuspojava.

Tretmani se rade u razmaku od 7 do 10 dana. Prosječno je potrebno pet tretmana, a njihovo trajanje ovisi o području i problematičnosti - od sat do sat i pol vremena. Za još dugotrajnije rezultate, dr. Nikola Milojević pacijentima savjetuje pridržavanje zdravog načina prehrane i tjelovježbe.

PRGF – ZAŠTITA IZNUTRA OD ŠTETNOG UV ZRAČENJA

Dokazano najbolji tretman pomlađivanja kože vlastitom plazmom, s najboljom koncentracijom faktora rasta koji u suradnji s matičnim stanicama u tkivu liječi stara oštećenja od sunca i doslovce kožu vraćaju deset godina unatrag. Koža ponovno dobiva mladenački sjaj, a znakovi starenja i oštećenja od sunca, kao bore i pigmentacaijske pjege nestaju. Najnovija istraživanja pokazala su kako tri PRGF tretmana lica prije ljeta osiguravaju veću zaštitu od sunca i njegovog štetnog zračenja. Ovaj tretman jedini ne uključuje leukocite, stoga su rezultati pomlađivanja kože bolji, a nuspojave puno manje. Posebnom centrifugom radi se ekstrakcija plazme pune faktora rasta i matičnih stanica, koja se već nakon deset minuta kroz tanke iglice vraća u cijelo lice, dekolte, vrat i ruke. Tretman je potpuno prirodan, bezbolan i brz - jedina nuspojava je blago crvenilo na licu. Potrebna su tri tretmana u razmacima od mjesec dana.

CRYOVAC – LEDENA OSVETA MASNIM NASLAGAMA

Iako temperature tek počinju rasti, u Poliklinici Milojević postoji smrzavanje koje ćete obožavati. Riječ je o CryoVAC-u, najnovijem medicinskom aparatu koji doslovce zamrzava problem viška masnih naslaga na onim kritičnim zonama koje ni zdrava prehrana i vježba ne mogu pokolebati.

CryoVAC tehnologija je rješenje za sve koji bi željeli brzo i bezbolno odstraniti višak s pojedinih dijelova tijela bilo da je riječ o nogama, bedrima, trbuhu ili leđima. Ova revolucionarna metoda potječe iz SAD, a u samo nekoliko godina postala je popularna diljem svijeta za oblikovanje kontura tijela, a osobito za uklanjanje celulita.

Hlađenje tkiva uvelike ubrzava metabolizam i sve enzimske procese u stanici. Cryo terapija je iznimno inovativna jer osim izlučivanja masnih stanica poboljšava i tonus kože. Masno tkivo se na odabranim mjestima zamrzne na točno određenoj temperaturi (koju određuje terapeut) na 40-60 minuta. Za to vrijeme masne stanice se kristaliziraju i raspadaju. Potom se postupno izlučuju iz organizma sljedećih nekoliko tjedana, a svaki tretman uklanja oko 20% masnih stanica.

KAPILARE – KAO RUKOM ODNESENE

Cutera laser još je jedna inovacija iz modernog laserskog centra Poliklinike Milojević. Uklanjanje kapilara i vena ovim bez konkurencije je najučinkovitija tehnologija na svijetu. Kapilare nestaju naočigled svakim "pucnjem" lasera. Tretman je brz, a rezultati su odmah vidljivi i trajni.

Djelovanjem laserske zrake tijek krvi se preusmjerava u vene koje se nalaze dublje u koži.

Cutera laserom moguće je uspješno tretirati osobe svih tipova kože, a moguće je ukloniti proširene kapilare na koži lica i crvene i plave proširene kapilare na nogama. Nakon tretmana potrebno je izbjegavati izlaganje suncu te primjenjivati lokalne pripravke za zaštitu od sunca.

BEZBOLNA EPILACIJA ZA GLATKU KOŽU ČITAVOG LJETA

Nove tehnologije iznimno su važne u području estetske medicine, jer inovacije pacijentima pružaju kvalitetnije rezultate u kraćem vremenu. “Izuzetno sam ponosan što naša Poliklinika prva u Hrvatskoj pruža bezbolne tretmane najnaprednijim GP Fast Diode i Alexandrite laserima. Ove dvije napredne tehnologije pružaju nam priliku da tretiramo više različitih vrsta dlačica (tanje, deblje, tamnije, svjetlije…), a uz to sada je moguće tretmane provoditi čak i tijekom ljetnih mjeseci” – izjavio je dr. Nikola Milojević o najnovijem laseru za epilaciju kojeg prva počinje koristiti Poliklinika Milojević.

Najnoviji laser FAST DIODE u potpunosti je bezbolan, tretman se obavlja bez gela, a može se raditi i tijekom ljeta.

Prednosti su sigurnost tretmana, vrhunska kvaliteta komponenata kojima se izvodi, bezbolnost, ‘in motion’ izvođenje tretmana, brzina i jednostavnost izvođenja tretmana, ugodnost i naravno, još bolji rezultati.

 

Novosti
Gloria.hr: "Plasmage tretmanom podignite kapke bez operacijskog zahvata"

Estetica.hr: "Tretman od 15 minuta rješava spuštene očne kapke i nepravilnosti na koži"

Dokumentarac u spomen prof. dr. Bošku Milojeviću povodom obilježavanja 50. godina estetske medicine

VELIKA PROSLAVA POVODOM 50 GODINA ESTETSKE MEDICINE - Poliklinika Milojević proslavila 50 godina tradicije

Blog
Dr. Nikola Milojević: "No trace face"- tajna dobrog izgleda Heidi Klum s 44 godine

Prof. dr. Boško Milojević – Velikan, vizionar i začetnik moderne estetske medicine

Poznati kod nas
Sanja Doležal skinula kilograme zahvaljujući revolucionarnom tretmanu CryoVac u Poliklinici Milojević

Ksenija Pajić na laseru Genesisu

Iz stranih medija
Dr. Nikola Milojević u časopisima "LadiesIn" i "Ljepota&Zdravlje"

Dr. Milojević u intervjuu za emisiju: "Konačno petak"

« povratak