+385 (0)1 485 4441
Kako su Uma Thurman i Rene Zellweger postale neprepoznatljive
Kako su Uma Thurman i Rene Zellweger postale neprepoznatljive 09. ožujka, 2018.

Sjećam se Ume Thurman u filmu Kill Bill 2003. godine, u onom žutom kombinezonu, letjela je kroz zrak sa svojim karate udarcima, mačem rješavala razne zlikovce, a to njezino osebujno lice, i pomalo izbuljene prekrasne oči začarale su sve fanove ovog kultnog filma Quentina Tarantina.

Renée Zellweger prvi smo puta primijetili u još jednom kultnom filmu - Jerry Maguire, s Tomom Cruiseom, ali je postala planetarno poznata kada se pojavila u prvom filmu Bridget Jones, 2001. godine. Duhovita, šarmantno blesava i preslatka, sa svojim podignutim obraščićima i prekrasnim, ali karakterističnim poluzatvorenim očima. Nema muškarca ili žene koji nisu bili šarmirani.

Jesu li to uopće Uma i Renée?

Uma i Renée posljednje su dvije godine toliko promijenile izgled da nisam niti siguran da su to uopće one - izgledaju kao njihovi jako dobri imitatori ili doppelgangeri! Ne šalim se, svi znamo da predsjednici i diktatori u svijetu imaju glumce koji su im jako slični i koji ponekad odlaze na estetske operacije ne bi li im još više sličili. Tako ti vođe mogu biti na dva mjesta u isto vrijeme, i više nisam siguran jesu li to napravile i naše dvije glumice. Ili čak vjerujem u mogućnost da su naše dvije omiljene glumice oteli vanzemaljci, i na njihovo mjesto postavili dva "body doublea" i, pri tome, ne jako uvjerljiva, jer Uma i Renée više uopće ne sliče sebi! Uma i Renée su moje godište. Uma je rođena 1970., Renée 1969. godine, i obje su rođene u Americi. No, interesantno, obje su skandinavsko-germanskog podrijetla. Pacijentice njihovih godina najtipčniji su pacijenti, jer to su godine (od 35. do 50. godine) kada se proces starenja ubrzava. Koža gubi elasticitet, pojavljuju se bore, gubi se volumen lica i dolazi do predvidljivog, gravitacijom izazvanog opuštanja i spuštanja lica. Naravno, važni su i vanjski čimbenici, sunce, pušenje i stres koji glumice proživljavaju na snimanjima zahtjevnih filmova. Ovih dana čitamo kako je Uma upravo na snimanju filma Kill Bill imala mnoge probleme…

Nov i neprepoznatljiv oblik očiju

Analizirajmo zašto i kako su se naše hollywoodske zvijezde promijenile i gdje su pogriješile. Renée se, po mome mišljenju, najviše promijenila. Najnovije fotografije na Googleu otkrivaju prekrasnu, mladoliku ženu kkoja jednostavno nije Renée.

Uma je također šokirala svijet kada se 2015. godine pojavila na premijeri miniserije The Slap u New Yorku. Mnogi su se tada pitali je li to uopće Uma. Razlog ove velike promjene izgleda kod obje naše pacijentice zapravo je isti.

Istina, previše botoxa i dermalnih filera sigurno nije pomoglo, ali nekirurška estetika ne može napraviti ovakve promjene, tu je skalpel zasigurno odigrao svoje… Pogledajte oči naših pacijentica, pogledajte ih dobro… Ne samo da više nema viška kože i oteklina ispod i iznad očiju, nego je sam oblik očiju značajno promijenjen. Nova lica ovih glumica rezultat su preradikalnih blefaroplastika, previše uklonjene kože. Kod operacije donjeg kapka, uvijek dolazi do promjene oblika samog oka. Svi znamo zašto nas ima milijarde na zemaljskoj kugli, a nemamo svoje identične dvojnike, jer samo milimetar tu ili tamo mijenja osobu drastično i nepovratno, i to je slučaj naših glumica.

Kako izbjeći pogreške?

Bogu hvala, u današnje vrijeme sve ove promjene oko očiju mogu se tretirati modernim neinvazivnim estetskim zahvatima; bez boli, bez ožiljaka, prirodno i bez promjene onog esencijalnog što nas čini. Nedavno sam baš u Britanskom Aesthetic Journalu pisao o nekirurškom tretiranju problema oko očiju jer sada za to imamo moderne metode i tehnologije. Brišemo bore mrštilice i bore oko očiju prirodnim i manjim dozama "baby botoxa". Pažljivo injektiranim dozama botoxa podižemo spuštene kapke i obrve, bez radikalnog mijenjanja izraza lica.


Od prošle godine imamo i Plasmage uređaj koji uklanja spuštenu kožu gornjeg kapka. U tretmanu koji traje 10 minuta, plazma energija "evaporira" i poslije zateže kožu gornjeg kapka, a rezultati su odlični. Što se tiče donjeg kapka, podočnjaka, umornog izgleda ili tamnih kolutova, ovdje već 10 godina primjenjujem moj omiljeni wow-tretman koristeći hijaluronske dermalne filere kao Restylane ili Juvederm. Udubine ispod očiju i prazne obraze popunjavamo, podočnjake skrivamo, a koža se zateže. Podočnjaci nestaju kao uz pomoć čarolije, ništa nismo oduzeli, a ostavili smo prirodni izgled samog pacijenta - samo smo ga, kao kipar koji prati pravila prirodne ljepote i zlatnog reza, malo "popravili". Možda se za nekih 15 godina koža oko očiju Renée i Ume opet malo opusti, što i je prirodni tijek čak i nakon operacija, pa nam se one stare glumice iz Kill Billa i Bridget Jones opet vrate. Možda nam vanzemaljci do tada vrate prave verzije naših glumica, taman za Kill Bill 5 i Baka Bridget Jones snimanja, ali zasigurno ćemo do tada moći očuvati ljepotu naših dragocjenih ikona filma i pomoći im da ostare prirodno i dostojanstveno


Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka