+385 (0)1 485 4441
Aesthetics Journal: "British College of Aesthetic Medicine, partneri TAMC konferencije"
Aesthetics Journal: "British College of Aesthetic Medicine, partneri TAMC konferencije" 19. rujna, 2018.

British College of Aesthetic Medicine (BCAM) podržava Kongres estetske medicine (TAMC) koji će se održati u Dubrovniku, u Hrvatskoj, od 19. do 21. listopada 2018. TAMC 2018. će ugostiti oko 200 sudionika i pružiti najnovije kliničke informacije, predavanja i praktično educiranje u nekirurškoj estetskoj medicini.

Dr. Nikola Milojević, predsjednik organizacije i znanstvenog odbora TAMC-a, objasnio je da je cilj TAMC-a 2018. okupiti vodeće znanstvenike, istraživače i praktičare koji će podijeliti svoja iskustva u estetskoj medicini. Sudionici uključuju predavače dr. Paula Myersa, dr. Tapana Patela, dr. Ritu Rakus i dr. Sherifa Wakila koji dolaze iz Ujedinjenog Kraljevstva, ali i druge internacionalne predavače.

"TAMC je konferencija s izvrsnim rasponom poznatih internacionalnih predavača, od kojih su neki, uključujući dr. Nikolu Milojevića koji je i glavni organizator, članovi BCAM-a", rekao je predsjednik BCAM-a, dr. Paul Charlson, dodajući da "BCAM traži internacionalne partnere koji će omogućiti našim članovima kvalitetne akademske događaje u inozemstvu, što je i glavni razlog za partnerstvo."

Aesthetics Journal: "British College of Aesthetic Medicine, partneri TAMC konferencije"
Fotogalerija

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka