+385 (0)1 485 4441
Doktor Milojević izašao u magazinu Gloria Glam: "Deset najboljih doktora za ljepotu u Hrvatskoj"
Doktor Milojević izašao u magazinu Gloria Glam: "Deset najboljih doktora za ljepotu u Hrvatskoj" 14. svibnja, 2018.

U Velikoj Britaniji, gdje od 2005. ima estetsku polikliniku Milo Clinic, zagrebačkog liječnika Nikolu Milojevića (49) zovu - Kralj botoksa. Posljednje tri godine britanski magazin Tatler uvrstio ga je među deset najboljih stručnjaka za botoks i filere, a u ožujku je njegova londonska klinika proglašena najboljim izborom za muškarce. Stoga već sedam godina, otkako je otvorio Polikliniku Milojević u Zagrebu, živi između Hrvatske i Engleske.

Tri tjedna sam u Zagrebu, a tjedan u Londonu, gdje u tih sedam dana napravim stotinjak zahvata. Iako je posao u Britaniji unosniji, a promet svake godine raste za 25 posto, meni je život u Hrvatskoj ljepši- kaže dr. med. Milojević, koji je ljubav prema tom poslu naslijedio od oca. Dr. Boško Milojević bio je pionir estetske kirurgije te je 1967. otvorio prvu takvu poliklimiku na području bivše Jugoslavije. Za razliku od oca, on se bavi isključivo nekirurške tretmane te Vaser Lipo ultrazvučnu liposukciju.

Ipak, najzadovoljniji sam kad radim s botoksom i filerima. u Londonu obavim 30 zahvata dnevno, koliko ih je u Zagrebu tjedno. Moja specijalnost je uklanjanje podočnjaka dermalnim filerima, a metodu sam osmislio 2008. s britanskim oftalmologom Ramanom Malhotrom. Zahvat traje deset minuta, ne boli i nema nikakvijh ožiljaka, a cijena mu je od 4000 do 8000 kuna. Također volim raditi i nekirurški facelifiting te ravnanje i smanjivanje nosa filerima- kaže dr. Milojević.

Osim domicilnog stanovništva, u njegove klinike dolazi i dosta stranaca - u Londonu su to uglavnom bogati Arapi i Rusi, a u Zagrebu pacijenti iz susjednih zemalja. Za razliku od kirurških zahvata - gdje su cijene inozemstvu i triput više - neinvazivni zahvati su u Londonu skuplji samo 30 posto.

- Među moji pacijenticama je dosta poduzetnica i odvjetnica, no znali su mi doći i vizači podzemne željeznice i ribari s koče. Muškaraca je u Engleskoj 35 posto, a kod nas 15-20 posto. S filerima se mogu napraviti čuda, no neke bizarne zahvate- poput redizajna genitalija i stavljanja filera u stopalo kako bi se lakše stajalo na štiklama- u pravilu odbijama- kaže dr. Milojević, koji je najbolja hodajuća reklama za svoj posao jer i sam koristi brojne tretmane pomlađivanja.

Primjrice, stavlja si baby botoks u čelo (manje doze), filere u obraze, vlasište tretira krvnom plazmom koja potiče rast kose, kožu lica pomlađuje laserom i dermalnim rolerima, kolega mu je laserom trajno epilirao dlake s leđa i skinuo pigmentacijske mrlje, a viška masnih naslaga s trbuha uklonio je "zamrzavanjem" uz pomoć uređaja CryoVac.

- U budućnosti će većina ljudi imati svog "doktora za ljepotu", kao što danas ima zubara ili frizera, jer neinvanzivne metode estetske medicine sve više istiskuju skalpel. Vjerujem da će za desetak godina nastupiti nova revolucija - pomlađivanje hormonima rasta i matičnim stanicama,a to bi moglo ljudiski život produljiti na više od sto godina - kaže dr. Milojević.

Doktor Milojević izašao u magazinu Gloria Glam: "Deset najboljih doktora za ljepotu u Hrvatskoj"
Fotogalerija

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka