+385 (0)1 485 4441
Dokumentarac u spomen prof. dr. Bošku Milojeviću povodom obilježavanja 50. godina estetske medicine
Dokumentarac u spomen prof. dr. Bošku Milojeviću povodom obilježavanja 50. godina estetske medicine 14. lipnja, 2017.

Teško je sažeti jedan izniman život i brojna velika postignuća u jedan dokumentarni film, ali smo pokušali istaknuti ono što je kod prof. dr. Boška Milojevića bilo posebno i kako je svijet oko sebe činio boljim i ljepšim mjestom. U priči o Bošku Milojeviću sudjelovali su brojni poznati, bilo kao prijatelji, bilo pacijenti, ali najčešće oboje, jer je mijenjao njihove živote i pružao priliku da budu zdraviji, sretniji, samopouzdaniji i uspješniji.

Najveći uzor bio je naravno svom sinu, dr. Nikoli Milojeviću, koji je na temeljima svog oca sagradio svijet neinvazivnih estetskih zahvata. Pogledajte velike trenutke života prof. dr. Boška Milojevića i saznajte kako je prije čak 50 godina doveo estetsku medicinu na područje jugoistočne Europe, u srce Zagreba.

Hvala svima koji su ovaj film učinili još posebnijim te tako odali posebno priznanje prof. dr. Bošku Milojeviću!

Dokumentarac u spomen prof. dr. Bošku Milojeviću povodom obilježavanja 50. godina estetske medicine
Fotogalerija

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka