+385 (0)1 485 4441
Dr Milojević izašao u engleskim dnevnim novinama The Guardian: "New year, new you aesthetic makeover"
Dr Milojević izašao u engleskim dnevnim novinama The Guardian: "New year, new you aesthetic makeover" 10. siječnja, 2018.

Stručnost i kvalitetu dr. Nikole Milojevića prepoznao je i The Guardian. Zahvaljujući 'Wow tretmanima' postao je vodeći svjetski stručnjak za tretmane botoxom i dermalnim filerima pa njegovi pacijenti u londonsku Milo clinic pristižu iz cijelog svijeta. U posljednjem intervjuu odao je nekoliko savjeta za pomlađivanje ​​kože i poboljšanje cjelokupnog izgleda kako bi u novu godinu zakoračili s osvježenim izgledom.

Kako bi izbrisao znakove stresa koji je ostavio trag na vašoj koži, dr. Milojević odabire Restylane vital skinbooster koji će izbrisati sitne bore, suziti proširene pore te koži vratiti mladenački sjaj. Botox je i dalje prvi izbor dr. Milojevića pri uklanjanju svih vrsta bora, a novim tehnikama 'kralj botoxa' neće zamrznuti mimiku vašeg lica već ostvariti prirodan izgled. U 2018. godini trendove u estetici postavlja Megan Markle, zaručnica britanskog princa Harrya, a tehnikom 'heart shape' dr. Milojević oblikovat će vaše usne baš poput usana Megan Markle i izraziti njihovu prirodnu puninu. Starenje kože sa sobom nosi gubljenje volumena a injektiranjem hijaluronskih dermalnih filera moguće je povratiti njen volumen i elastičnost.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Pregled teksta pogledajte: ovdje.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka