+385 (0)1 485 4441
Poliklinika Milojević u suradnji s British College of Aesthetic Medicine organizira "The Aesthetic Medicine Congress 2018"
Poliklinika Milojević u suradnji s British College of Aesthetic Medicine organizira "The Aesthetic Medicine Congress 2018" 24. srpnja, 2018.

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam kongres estetske medicine, koji će se održati od 19. do 21. listopada 2018. u Hotelu Palace u povijesnom hrvatskom gradu Dubrovniku. Ovaj međunarodni Kongres organiziramo zajedno s British College of Aesthetic Medicine (BCAM), uz potporu Ureda Predsjednice Republike Hrvatske, gđe. Kolinde Grabar-Kitarović i pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske i Grada Dubrovnika.

TAMC 2018 je znanstveni kongres na kojem će biti prikazani najnoviji podaci, novosti te praktični radovi na području nekirurške estetske medicine.

Kongres će se sastojati od opsežnih predavanja koja obuhvaćaju sve aspekte estetske medicine kao i praktičnih radionica vodećih estetskih stručnjaka iz Hrvatske i šire regije te pozvanih predavača iz Europe i svijeta.

Predavanja i radionice kao i panel diskusije pokrit će sva područja estetske medicine uključujući tretmane za pomlađivanje kože, dermalne filere protiv starenja i za oblikovanje lica, Anti Ageing tretmane za pomlađivanje kože, lasere u estetici, lasersko uklanjanje vena i pigmentacije, oblikovanje tijela, upravljanje komplikacijama, komunikacija s pacijentima, izgradnju Vašeg poslovanja i marketinga te posebni naglasak na medicinski turizam.

Ukratko, TAMC 2018 je detaljan, ali sažet estetski kongres s modernim i direktnim fokusom na stalno rastuću i uzbudljivu modernu industriju. Kongres je namijenjen liječnicima, stomatolozima, izlagačima i sponzorima koji su imali priliku i prisustvovati velikim estetskim kongresima kao što su IMCAS, AMWC i FACE. Na Kongresu očekujemo više od 200 sudionika koji će imati priliku educirati se, povezati s ostalim kolegama i unaprijediti svoje poslovanje, kao i provesti ugodan vikend u prekrasnom Dubrovniku!

Više o Kongresu saznajte ovdje.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka