+385 (0)1 485 4441
Story.hr: "Brzo i jednostavno do savršenih usana"
Story.hr: "Brzo i jednostavno do savršenih usana" 04. listopada, 2018.

Za ostvarenje snova nikad nije kasno

Povodom Dana žena u ožujku ove godine, Story i Poliklinika Milojević odlučili su posebno razveseliti tri čitateljice te im darovati besplatni tretman Restylane Kysse dermalnih filera za usne. Riječ je o modernim dermalnim filerima na bazi stabilizirane hijaluronske kiseline neživotinjskog porijekla, a hijaluronska kiselina prema NASHA konceptu proizvodi se biotehnološkim postupkom u laboratorijskim uvjetima.

Ovi specijalno dizajnirani fileri pružaju opcije za sve oblike usana i sve želje. Za tanke, starije ili pune usne. te za volumen, oblikovanje ili uklanjanje pušačkih bora. Nakon ovog tretmana nema velike otekline, usnica izgleda iznimno prirodno i vrlo senzualno, a rezultati traju preko devet mjeseci.

Jedna od sretnica koja je imala prilike osvojiti ovaj vrijedan tretman je i mlada čitateljica Mirela Fumić koja je jedva dočekala osvježiti svoj izgled ovim nekirurškim zahvatom povećavanja usnica.

Kako bismo iz prve ruke čuli dojmove, kontaktirali smo dobitnicu ove vrijedne nagrade, koja je samo za Story.hr odgovorila na pitanja koja zanimaju većinu pripadnica ljepšeg spola, a koje i same razmišljaju o povećanju usana.

Što vas je potaknulo da se odlučite za ovaj tretman?

Razmišljala sam već neko vrijeme o tome, pa sam iskoristila priliku kada sam saznala za nagradni natječaj.

Kakvo vam je bilo to iskustvo?

Iskustvo je bilo odlično, a za doktora Milojevića i njegovo medicinsko osoblje imam samo riječi pohvale.

Je li bilo bolno?

Pa malo boli, ali ništa strašno.

Jeste li sada zadovoljniji svojim izgledom i kako je to utjecalo na vaše samopouzdanje?

Zadovoljnija sam, a i imala sam već neko vrijeme želju to napraviti tako da mi se napokon i ostvarilo. Biste li se opet odlučili na takvo nešto? Da, definitivno bi! Kako izgleda Mirelina transformacija, pogledajte u nastavku.


Više pročitajte ovdje.

Story.hr: "Brzo i jednostavno do savršenih usana"
Fotogalerija

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka