Bukalna masaža

Bukalna masaža pruža iskustvo face liftinga

Bukalna masaža skulpturalni je face lifting, odnosno neinvazivni tretman koji je kombinacija vanjske i unutarnje masaže lica. Bezbolnim i opuštajućim tretmanom oblikuje se lice, zaglađuju bore, podižu jagodice, stanjuju podočnjaci te poboljšava struktura i kvaliteta kože.

Kako je nastala bukalna masaža?

Bukalnu masažu osmislio je i podučava u Parizu izraelski terapeut Yakov Gershkovic. "Majstor za lice" kako ga nazivaju, razvio je holističku metodu pomlađivanja kao potpuno prirodnu i bezbolnu alternativu ili nadopunu kirurškim zahvatima te botoksu i filerima.

Bukalna masaža postala je zadnjih godina hit-tretman koji, između ostalog, promoviraju zvijezde poput Jennifer Lopez ili Meghan Markle.

Kako se izvodi bukalna masaža?

Školovani terapeuti Poliklinike Milojević ručno masiraju lice, kako s vanjske, tako i s unutarnje strane. Masaža se izvodi intraoralno u sterilnim uvjetima. Kroz usnu šupljinu tretiraju se lice i obrazi kako bi se dubinski stimulirali mišići i potkožno tkivo, a koža postala zategnuta i elastična. Rezultat je svjež i blistav ten te smanjene bore, podočnjaci i obješena koža. Tretman također obuhvaća vrat i dekolte.

Na što djeluje bukalna masaža?

Bukalnom masažom podižemo lice, odnosno postižemo efekt face liftinga, dolazi do obnove kolagena i elastina, bolje prokrvljenosti te limfne drenaže. Tretman također djeluje umirujuće, a ima i osteopatske dobrobiti poput smanjenja napetosti, glavobolja, migrena…

Boli li bukalna masaža?

Bukalna masaža je ugodan terapeutski tretman koji donosi smirenje i opušta napetost. Iskustva bukalne masaže kod pacijenata vrlo su pozitivna koji danima poslije osjećaju opuštenost i smirenost.

Koliko tretmana je potrebno?

Prema iskustvima naših stručnjaka pacijenti se već nakon prvog tretmana osjećaju bolje, riješeni tenzija i poboljšanog tena. Za pravi efekt zbog kojeg je bukalna masaža dobila svoju popularnost - face lifting, optimalan broj tretmana je 5, a preporuca se održavanje jednog tretmana u 2 tjedna.

Kome je namijenjena bukalna masaža?

Bukalna masaža odnosno strukturalni face lift preporučuje se svim punoljetnim osobama osim trudnica i pacijenata s određenim dermatološkim stanjima, poput rozaceje i upala na koži. Preporučuje se svima koji žele smanjiti bore i pore, zategnuti lice, izravnati horizontalne bore na čelu, podići gornje kapke, ukloniti podočnjake, ali vrlo je učinkovita i kod oblikovanja jagodica, brade i podbratka te zatezanja vrata i dekoltea. Tretman djeluje blagotvorno na kožu, pomlađuje i liječi te regulira stvaranje sebuma odgovornih za nastanak prištića.

Bukalna masaža namijenjena je svima koji žele izgledati mladoliko i vratiti sjaj svojoj koži.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka