+385 (0)1 485 4441
CryoVAC (zamrzavanje masti)

CryoVac (zamrzavanje masti)

Koliko nam se žena povjerilo: kad bih samo mogli učiniti da preko noći nestanu te grozne "jahaće hlače"; kad bi barem postojao neki čarobni štapić da mi ukloni trbuščić; da mi je opet imati ravna koljena... Te žene, najčešće, vježbaju, zdravo se hrane, njeguju kremama, ali postoje jastučići masnih naslaga koji se odupiru i najčvršćoj volji. Ponekad im predložimo liposukciju, laser ili druge suvremene tretmane. Međutim, rijetko se odluče na invazivne ili dugotrajne metode.

Stoga sada sa zadovoljstvom možemo reći da imamo idealno rješenje za sve vas koji biste željeli brzo i bezbolno odstraniti masne naslage na pojedinim dijelovima tijela, a zove se - CryoVAC tehnologija koja djeluje na osnovi hipotermijske stimulacije tkiva, a objedinjuje krio-terapiju s endodermijskom terapijom. Popularno, to se zove i kriolipoliza, ali naš aparat ne možete pronaći u kozmetičkim salonima - to je složena tehnologija za medicinsku uporabu.

CryoVac (zamrzavanje masti) - 1

Riječ je revolucionarnoj metodi koja, naravno, potječe iz SAD i u samo nekoliko godina postala je popularna diljem svijeta za oblikovanje kontura tijela, a osobito za uklanjanje celulita. Da se smrznete! Mislim, da se smrznete od čuda, a usto se i mrsko nam salo otklanja smrzavanjem. Od sada i u Poliklinici Milojević, koja je uvijek ukorak sa svjetskim dostignućima u estetskoj medicini, pa tako i ovaj put prva u Hrvatskoj predstavlja čarobnu metodu za ispunjavanje vaših želja.

Novi aparat CryoVAC, proizvođača Iskra Medical, djeluje uz pomoć metode HTS (HypoThermic Stimulation). Dakako, postoje različiti aparati za kriolipolizu, ali CryoVAC zadovoljava medicinske standarde: morate imati polikliniku i adekvatno obrazovano osoblje da biste uopće mogli raditi s tim aparatom. Naime, CryoVAC je zamjena za kiruršku liposukciju, pa nije riječ o kozmetičkom tretmanu, nego medicinskom. Dakle, jedinu učinkovitu medicinsku kriolipolizu možete dobiti samo u našoj Poliklinici. Za nevjerojatne rezultate u samo sat vremena!

CryoVAC - prije 1Prije
CryoVAC - poslije 1Poslije
Prije
Poslije

Kako djeluje?

Cryo terapija - hlađenje djeluje na biokemijske i fizikalno-kemijske procese, tako da ih u početku smanjuje, a zatim značajno povećava. Dolazi do promjene osmotskog tlaka, stanične membrane postaju propusne, povećava se difuzija. Hlađenje tkiva uzrokuje povećano izlučivanje transmitera u živčanim vlaknima, čime se uvelike ubrzava metabolizam i svi enzimskih procesi u stanici. Cryo terapija je iznimno inovativna, jer osim izlučivanja masnih stanica, poboljšava tonus kože.

Ukratko i jednostavno: već i naziv metode govori nam da je riječ o hlađenju: cryo - led, lipolysis - raspadanje masnih stanica. Masno tkivo se na odabranim mjestima zamrzne na točno određenoj temperaturi (koju određuje terapeut) na 40-60 minuta. Za to vrijeme masne stanice se kristaliziraju i raspadaju. Potom se postupno izlučuju iz organizma sljedećih nekoliko tjedana.

CryoVAC (zamrzavanje masti) - 2

U dogovoru s klijentom, terapeut tretira jedno po jedno kritično područje, npr. donji abdomen, gornji abdomen ili bedra (svaka noga zasebno). Odabrano područje podiže se uz pomoć vakumskog aplikatora između dviju metalnih ploča koje hlade mjesto tretmana. Prije terapije koža se zaštiti gelom, folijom ili kremom. Nema opasnosti za okolno tkivo. Masne stanice su vrlo osjetljive na hladnoću, pa se stoga i tretiraju samo područja tijela s kojih se želi ukloniti njihov višak. Vakumski aplikator uzrokuje povećani krvni tlak u odabranom području, stoga klijent ne osjeća hladnoću. Metoda je u potpunosti bezbolna.

Riješite se "šlaufa" na trbuhu, "jahaćih hlača" na bedrima, "leptirića" na nadlakticama, "jastučića" na koljenima i leđima... tvrdokornog sala koje ne želi nestati ni vježbanjem ni dijetama. Što god poželite, mi ćemo smrznuti da nestane!

CryoVAC - prije 2Prije
CryoVAC - poslije 2Poslije
Prije
Poslije

Tijekom tretmana može se pojaviti blago naticanje i crvenilo, ali nestaje nakon nekoliko sati. Svaki tretman uklanja oko 20% masnih stanica koje se izlučuju kroz limfni sustav za nekoliko tjedana. Procedura se može ponoviti na istom dijelu tijela svaka 3 tjedna, a na ostalim dijelovima tijela jedanput tjedno.

Naravno, rezultat će biti još bolji ako se kombinira s drugim tehnikama poput radiofrekvencije, limfne drenaže, vakuumske kavitacije... Optimalni rezultati zahtijevaju vježbanje, zdravu prehranu i barem 2 litre vode dnevno. No, isplati se jer s malo napora možete oblikovati tijelo kako želite.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka