+385 (0)1 485 4441
Dr. Milojević u intervjuu za emisiju: "Konačno petak"
Dr. Milojević u intervjuu za emisiju: "Konačno petak" 05. lipnja, 2017.

Kao gost u Sarajevu, dr. Nikola Milojević je za najgledaniju emisiju u Bosni i Hercegovini "Konačno petak!" govorio o estetskoj medicini, svojem uspjehu u Hrvatskoj i inozemstvu, te poznatima i slavnima koji su posjetili zagrebačku Polikliniku Milojević i londonsku Milo Clinic.

Povodom početka suradnje sa sarajevskom SkinCare Clinic, prvim neinvazivnim medicinsko-estetskim centrom u Bosni i Hercegovini, dr. Milojević odradio je seriju intervjua za tamošnje medije kako bi približio pojam estetske medicine javnosti, budući da je 2009. dolaskom u Zagreb osobno doveo ovaj oblik medicine u regiju.

U videu pogledajte zašto su botox, laser i fileri bezopasniji, bezbolniji i efikasniji od estetske kirurgije, koje su sve mogućnosti botoxa, što je to no trace face te mnogo drugih činjenica i zanimljivosti proizašlih iz iskustva od 40 000 estetskih tretmana.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter