+385 (0)1 485 4441
Dr. Nikola Milojević u časopisima "LadiesIn" i "Ljepota&Zdravlje"
Dr. Nikola Milojević u časopisima "LadiesIn" i "Ljepota&Zdravlje" 13. lipnja, 2017.

Povodom uspješne suradnje sa sarajevskom SkinCare Clinic, dr. Nikola Milojević dao je i veliki intervju za časopis Ladies In i Ljepota i zdravlje. U intervjuu se dotakao svih tema, od djetinjstva, karijere, obiteljske tradicije i oca Boška Milojevića, do velike obljetnice povodom 50 godina estetske medicine. Objasnio je i koje savjete mu je dao otac, koji tretmani su mu najdraži i koja je budućnost estetskih tretmana. Naravno, spomenuo je i neizbježne bore za koje je rekao kako nikada neće postati mit.

Suradnja sa sarajevskom SkinCare Clinic također je zaintrigirala i bosansko-hercegovačko izdanje magazina Ljepota i zdravlje. Kako je postao jedan od najuspješnijih estetskih liječnika u Europi i kako se nosi s titulom ‘kralja botoxa’ koju su mu dodijelili engleski mediji, samo su bile neke od tema razgovora.

Osobito smo ponosni što ćemo klinici SkinCare omogućiti da svojim klijentima nude najmodernije tehnologije i estetske tretmane - prije svega dermalnim filerima i botoxom, za uklanjanje bora, nekirurško uklanjanje podočnjaka, nekirurško oblikovanje nosa kao i razne tretmane za pomlađivanje lica. Veselimo se suradnji!

Članak Ljepota&Zdravlje možete pogledati ovdje.

Članak LadiesIn možete pogledati ovdje.

Dr. Nikola Milojević u časopisima "LadiesIn" i "Ljepota&Zdravlje"
Fotogalerija

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter