+385 (0)1 485 4441
Sanja Doležal skinula kilograme zahvaljujući revolucionarnom tretmanu CryoVac u Poliklinici Milojević 17. ožujka, 2016.

Sanja Doležal otkrila kako je postigla zavidnu figuru

Popularna televizijska voditeljica Sanja Doležal u posljednje je vrijeme sve oduševila svojim novim izgledom gdje je evidentan gubitak kilograma. Iako mnogi misle da je stvar u tjelovježbi ili čarobnom štapiću, odgovor se krije u medicinskom tretmanu CryoVac s kojim je Sanja Doležal postigla vidljive rezultate. Bez obzira o kojem je godišnjem dobu riječ, uvijek razmišljamo kako se riješiti viška kilograma i celulita u što kraćem roku. Posebno nas razvesele novosti koje nam pomažu doći do boljih rezultata kako bismo izgledali što bolje i mršavije. Sada je tu Cryo Vac kriolipoliza - revolucionarna metoda za uklanjanje celulita i masnoća uz pomoć hlađenja. Sanja Doležal se na ovaj revolucionarni tretman koji je ekskluzivno dostupan u zagrebačkoj Poliklinici Milojević odlučila iz razloga kako bi osvježila svoj izgled s kojim su svi oduševljeni.

Metoda je uspješna diljem svijeta zadnjih nekoliko godina, tretman kojim su oduševljene brojne svjetske, a sada je po prvi put ovaj revolucionarni tretman dostupan i u Hrvatskoj zahvaljujući doktoru Nikoli Milojeviću kojeg je prestižni engleski magazin Tatler uvrstio je dr. Nikolu Milojevića na svoju listu top estetskih liječnika u Velikoj Britaniji. Poliklinike dr. Nikole Milojevića spadaju u najuspješnije estetske klinike u Hrvatskoj i Engleskoj upravo zbog korištenja najnovijih tehnologija i noviteta iz područja estetske medicine koje je uveo upravo dr. Milojević, baš poput ovog tretmana.Za uklanjanje masnoća dosada su se koristili postupci koji su se temeljili na grijanju tkiva. Najnovija istraživanja su pokazala da uz pomoć hlađenja možemo uništiti masne stanice. Izloženost masnih stanica niskim temperaturama, zbog njihove osjetljivosti na hladnoću, dovodi do toga da se one raspadnu. Usitnjene masne stanice uz pomoć limfnog sustava se izluče iz tijela. Hlađenjem tkiva hladimo organizam i trošimo energiju, a samim time i kalorije što dodatno pomaže u smanjenju obujma. Cryo Vac tehnologija je najnovija tehnologija koja združuje cryo terapiju i endodermnu terapiju kako bi se uklonile masnoće i celulit posebice na predjelu trbuha, nogu, bokova i stražnjice. Stoga ni ne čudi zašto su za ovim doslovno 'poludjele' brojne svjetske zvijezde. Upravo iz tog razloga, dr. Nikola Milojević je uvjeren da će ovaj tretman oduševiti i sve Hrvate koji se žele u kratkom roku riješiti celulita uoči nadolazećeg ljeta.

Na osnovu HipoTermične Stimulacije (HTS TM), koja pospješuje cjeli metabolizam tkiva kože te time dostižem visoko elastične niti kolagena, terapija omogućava selektivno hlađenje potkožnog tkiva. Djelovanje je usmjereno na tkivo koje vakuum povuče u unutrašnjost posebno oblikovanog aplikatora pri čemu dolazimo do učinka na samo tretiranom području, a unutarnji organi i okolno tkivo ostaje zaštićeno. Cijeli postupak usmjeren izravno na nakupine sala, traje oko sat vremena, a rezultati su trajni i vidljivi odmah.

Filozofija poliklinike Milojević je jednostavna - primjenom individualnog pristupa žele se zadovoljiti želje i potrebe svakog klijenta. A s ovim tretmanom san o vitkoj liniji na najbrži mogući način može napokon postati stvarnost. Sve narudžbe i ostale informacije o samom tretmanu moguće je dobiti u Poliklinici Milijević, Gundulićeva 40, Zagreb.

Sve objave pogledajte na linkovima:

http://www.jutarnji.hr/sanja-dolezal-skinula-kilograme-zahvaljujuci-revolucionarnom-tretmanu-cryovac-u-poliklinici-milojevic/1542342/

http://www.vecernji.hr/moda-i-ljepota/sanja-dolezal-otkrila-kako-je-skinula-kilograme-1068670

http://www.tportal.hr/lifestyle/moda/420400/Tajna-vitke-linije-Sanje-Dolezal.html

http://www.story.hr/sanja-dolezal-otkrila-kako-je-postigla-zavidnu-figuru-287474

http://www.elle.hr/uncategorized/sanja-dolezal-otkrila-kako-je-postigla-zavidnu-figuru/

http://www.cosmopolitan.hr/clanci/ljepota/kako-postici-zavidnu-figuru

http://www.journal.hr/uspjesni-tretman-za-vidljive-rezultate-u-poliklinici-milojevic/

http://zena.hr/clanak/tezina_i_tijelo/sanja_dolezal_otkrila_kako_je_postigla_zavidnu_figuru/16051

http://www.ljepotaizdravlje.hr/zdravlje/ishrana/sanja-dolezal-otkrila-kako-je-postigla-zavidnu-figuru

http://zivim.hr/ucim/sanja-dolezal-otkrila-tajnu-svoje-vitke-linije-a-nije-tjelovjezba/

http://www.wish.hr/2016/03/medicinski-tretman-cryovac/

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter