home  
 
Poliklinika Milojević T +385 (0)1 485 4441
E
A Gundulićeva 40,
10000 Zagreb, Hrvatska
Poliklinika Milojevic - Facebook
Poliklinika Milojević - Twitter
Poliklinika Milojević - YouTube
Poliklinika Milojević - LinkedIn
Poliklinika Milojević - Instagram
 
Pronađite tretman za sebe!
Dogovorite termin Dojmovi pacijenata Posjetite nas u Londonu! Loyalty program
 
Plasmage (nekirurško podizanje gornjih kapaka / nekirurška blefaroplastika)
Plasmage (nekirurško podizanje gornjih kapaka / nekirurška blefaroplastika)

Poliklinika Milojević centar je za nekiruršku estetsku medicinu, tako da uvijek težimo i tražimo neinvazivna rješenja koja bez skalpela uklanjaju probleme starenja kože i lica.

Neke zahvate, kao što je nekirurško oblikovanje nosa, uklanjanje podočnjaka i podizanje kontura filerima i botoksom, zovemo wow-tretmani. Upravo smo mi među prvima uveli u regiju uveli te nove metode, koje imaju zapanjujući efekt.

Zato imamo u ponudi i novitet na svjetskom tržištu: Plasmage tretman. Iz aparata izlazi, kolokvijalno rečeno, "mala munja" koja toliko brzo zagrijava tkivo da ono nema vremena ni "spržiti se", nego tkivo samo ispari.

Prije pojave aparata Plasmage iz kuće Brera liječnici estetske medicine smatrali su da je gornja blefaroplastika ipak domena kirurga, a mi možemo samo pripomoći u podizanja kapaka botoxom. Plasmage uređaj je to sada sve promijenio, pa smo dobili još jedan tretman koji ima zapanjujuće rezultate. Već tijekom samog tretmana koža gornjeg kapka se podiže i višak kože nestaje. Bez skalpela, bez operacije, bez dugog oporavka.

Za nekirurško uklanjanje viška kože na donjem očnom kapku, usavršena je metoda pomoću dermalnih filera, a naša Poliklinika zasigurno se ubraja među poznatije centre u Europi specijalizirane za neinvanzivne zahvate. Međutim, aparat Plasmage savršeno je učinkovit i za rješavanje tog delikatnog problema.

prije poslije
Nekirurško podizanje gornjih kapaka

Energija frakcijske plazme za brojne nekirurške tretmane
Iz cijenjene talijanske kuće Brera, specijalizirane za proizvodnju inovativnih aparata za estetsku medicinu, dolazi revolucionarni Plasmage za neinvanzivne tretmane podizanja očnih kapaka, uklanjanje bora, ožiljaka, strija, madeža, keloida, fibroma, raznih nepravilnosti puti i viška kože. Komparativna prednost Plasmage aparata jest da se zbog preciznosti može djelovati na ona područja na kojima je teško primijeniti druge instrumente, poput lasera ili radiofrekvencije.

Plasmage radi na principu frakcijske plazme i ima iznimnu preciznost te mogućnost određivanje snage aparata pri tretiranju određenih problema. Vrijeme oporavka je kratko, a rezultati zapanjujući.

Kako djeluje Plasmage?
Aparat stvara niz sitnih točkica na koži koje su okidači za trenutačnu reakciju - tkivo se učvršćuje, podiže, preoblikuje i obnavlja. Plasmage koristi četvrto stanje tvari - plin - da bi to postigao. Događa se ionizacija plinova iz zraka koje stvaraju malen električki luk. Tim električnim lukovima tretira se određeni problem, dok okolna koža ostaje nedirnuta.

Kome je tretman namijenjen?
Plasmage se može koristiti za niz problema na koži kao i pomlađivanje dijelova lica, a primjena je sigurna za sve tipove puti. Postoji 6 različitih razina snage i 6 različitih razina frekvencija, a iglice kojima se tretman radi također su posebno projektirane. Usto, Plasmage ima nastavak za biostimulaciju kojom se provode tretmani pomlađivanja kože.

Sjajni rezultati su pri podizanju očnih kapaka: učinak je sličan kirurškom postupku, ali nema ožiljaka i vrijeme oporavka je kratko, rezultati impresivni. Postupak traje oko petnaest minuta, a krajnji rezultat vidi se za 6-8 tjedana. Na tretirano područje prvo se nanese anestetska krema koja stoji 30-40 minuta i tek onda dolazi iglica na red. Nakon tretmana potrebno je 3 dana nanositi kortizonsku kremu, kao i kremu sa zaštitnim faktorom i sunčane naočale. Krastice će otpasti za 5-7 dana, a koža će biti potpuno obnovljena nakon 6-8 tjedana.

Jednak je postupak i pri uklanjanje bora, ožiljaka, strija, keloida, fibroma, raznih nepravilnosti puti i viška kože. Za veće regije ubodi se rade na dubini od jednog milimetra.

Je li bolno?
Budući da se na tretirano područje nanosi anestetska krema, osjet uboda iglom je minimalan - samo kratkotrajno peckanje. Oporavak je pak potpuno bezbolan. Mogu se pojaviti natekline na tretiranom području, ali nestaju za 2-3 dana. Potom se možete vratiti svim redovnim svakodnevnim aktivnostima.

Koliko traje?
Prosječni tretman taje 30-60 minuta, ovisno o veličini tretiranog područja.

Kakvi su rezultati?
Plasmage može dati zapanjujuće rezultate, ovisno o stanju kože. Zapravo, rezultat se vidi odmah, a konačni za dva do četiri tjedna, kad se koža posve oporavi. Nekima će biti potrebno ponoviti zahvat za najbolji rezultat ili za održavanje stanja. No, rezultati su trajni.

Koje su prednosti za vas?

  • tretman je neinvazivan
  • kratko trajanje tretmana
  • kratko vrijeme oporavka
  • jeftinije od kirurških zahvata
  • nema krvarenja ni podljeva
  • nema anestezije
  • nema ožiljaka
 

Novosti
Gloria.hr: "Plasmage tretmanom podignite kapke bez operacijskog zahvata"

Estetica.hr: "Tretman od 15 minuta rješava spuštene očne kapke i nepravilnosti na koži"

Dokumentarac u spomen prof. dr. Bošku Milojeviću povodom obilježavanja 50. godina estetske medicine

VELIKA PROSLAVA POVODOM 50 GODINA ESTETSKE MEDICINE - Poliklinika Milojević proslavila 50 godina tradicije

Blog
Dr. Nikola Milojević: "No trace face"- tajna dobrog izgleda Heidi Klum s 44 godine

Prof. dr. Boško Milojević – Velikan, vizionar i začetnik moderne estetske medicine

Poznati kod nas
Sanja Doležal skinula kilograme zahvaljujući revolucionarnom tretmanu CryoVac u Poliklinici Milojević

Ksenija Pajić na laseru Genesisu

Iz stranih medija
Dr. Nikola Milojević u časopisima "LadiesIn" i "Ljepota&Zdravlje"

Dr. Milojević u intervjuu za emisiju: "Konačno petak"