home  
 
Poliklinika Milojević T +385 (0)1 485 4441
E
A Gundulićeva 40,
10000 Zagreb, Hrvatska
Poliklinika Milojevic - Facebook
Poliklinika Milojević - Twitter
Poliklinika Milojević - YouTube
Poliklinika Milojević - LinkedIn
Poliklinika Milojević - Instagram
 
Pronađite tretman za sebe!
Dogovorite termin Dojmovi pacijenata Posjetite nas u Londonu! Loyalty program
 
Pomlađivanje i
zatezanje kože
(Radiofrekvencija)

Najveći svjetski hit u pomlađivanju kože posljednjih nekoliko godina su tretmani radiovalovima. Možda vam je prva asocijacija na radiofrekvenciju slušanje vaše omiljene radio stanice. Ali, podsjećam da se radiofrekvencija upotrebljava za snimanje tijela i u dijagnostici, što se naziva magnetska rezonanca, kao i u mnogim granama medicine. U estetskoj medicini radiofrekvencija služi da ciljano i sigurno zagrijava određene dijelove tijela i tkiva, da bi li postigli željeni estetski rezultat bez oštećenja okolnog tkiva.

Triactive Face vodeći je radiofrekvencijski aparat na svijetu za nekirurško pomlađivanje lica i zatezanje kože. Tajna radiofrekvencije je da ciljano pomlađuje kožu bez oštećenja drugih tkiva. Rezultati su odmah vidljivi i prirodni. Mulitpolarna radiofrekvencija zagrijava kožu i na površini i u dubokom sloju, mijenjajući strukturu kolagena. Zbog toga koža sama počinje stvarati novi, mladi kolagen - kao da samu sebe liječi i obnavlja.

I dok pred ekranom ili časopisom čeznete za blistavim tenom i licem na kojem gravitacija i godine nisu ostavili traga, sjetite se da to ne dolazi samo po sebi: većina svjetskih zvijezda redovito ide na tretmane radiofrekvencijom, a među pacijentima Poliklinike Milojević, tu su Iva Balaban, Iva Jerković, Mirna Medaković i Ivana Šundov Hojan.

To je tretman koji će vam "neprimjetno" vratiti izgubljeni mladenački sjaj i zategnuti kožu koja se tijekom godina opustila. Nakon ovog tretmana prijatelji će vam komplimentirati da izgledate odlično, a neće biti očito zašto!

Što je Triactive Face?
Triactive Face je sestrinski aparat našeg poznatog aparata za nekirurško oblikovanje tijela Triactive plus. Triactive Face primarno koristi tehnologiju radiovalova, a uz pomoć posebne glave za lasersku limfnu drenažu, kao i dodatnog nastavka za ultrazvučno pomlađivanje kože - čime postiže kompletan tretman za kožu.

Što tretiramo?
Triactive Face zateže kožu oko brade, smanjuje podbradak, podiže kutove usnica, učvrsti lice na obrazima i zateže kožu na čelu te podiže obrve. Istodobno, koža ponovno dobiva novi sjaj koji je odavno nestao, a pore i bore nestaju.

Koliko je tretmana potrebno?
Potrebno je otprilike 5 tretmana, a tretmani se mogu raditi u razmacima od 2-3 dana.

Jesu li tretmani bolni i postoje li nuspojave?
Tretmani su vrlo ugodni, poput neke vrste masaže lica, te pacijenti često zaspu tijekom tretmana. Nuspojava nema osim blagog crvenila lica koje nestaje nakon sat vremena, stoga je ovaj aparat vrlo siguran. Mnoga znanstvena istraživanja su dokazala sigurnost te tehnologije.

Kada su vidljivi rezultati?
Neki rezultati su vidljivi odmah nakon prvog zahvata, koža izgleda zategnuto, blistavo i prirodno. Za dugotrajne i učinkovite rezultate potrebno je barem 5 tretmana.

Nekirurško oblikovanje tijela i pomlađivanje lica radiofrekvencijom (Triactive Plus)

 

Novosti
Časopis Story:Nježni anti-age tretmani stvoreni za istaknutu prirodnu ljepotu

Večernji.hr: "Djelotvorna primjena botoxa za liječenje depresije. ali i stiskanja zubi"

Intervju za Večernji list: 'Kod oca na liposukciju dolazio je i Mate Parlov, Josipa Lisac, Tereza Kesovija...'

Jutarnji list: "Boytox! Hrvati sve češće botoksom peglaju bore, a djeluje i protiv znojenja"

Blog
Dr.Nikola Milojević: ‘Zašto ne radim tretmane nitima’

3 tretmana do 10 godina mlađe kože

Poznati kod nas
Sanja Doležal skinula kilograme zahvaljujući revolucionarnom tretmanu CryoVac u Poliklinici Milojević

Ksenija Pajić na laseru Genesisu

Iz stranih medija
Grazia Slovenija: Prestolnica estetskega turizma

Dr Nikola Milojević u engleskom magazinu Tatler: 'An eye for beauty'