home  
 
Poliklinika Milojević T +385 (0)1 485 4441
E
A Gundulićeva 40,
10000 Zagreb, Hrvatska
Poliklinika Milojevic - Facebook
Poliklinika Milojević - Twitter
Poliklinika Milojević - YouTube
Poliklinika Milojević - LinkedIn
Poliklinika Milojević - Instagram
 
Pronađite tretman za sebe!
Dogovorite termin Dojmovi pacijenata Posjetite nas u Londonu! Loyalty program
 
Pomlađivanje i
zatezanje kože
(Radiofrekvencija)

Najveći svjetski hit u pomlađivanju kože posljednjih nekoliko godina su tretmani radiovalovima. Možda vam je prva asocijacija na radiofrekvenciju slušanje vaše omiljene radio stanice. Ali, podsjećam da se radiofrekvencija upotrebljava za snimanje tijela i u dijagnostici, što se naziva magnetska rezonanca, kao i u mnogim granama medicine. U estetskoj medicini radiofrekvencija služi da ciljano i sigurno zagrijava određene dijelove tijela i tkiva, da bi li postigli željeni estetski rezultat bez oštećenja okolnog tkiva.

Medcontour Face lifting

Med Contour Multipower osim aplikatora za tijelo ima i već dobro poznatu i provjereno učinkovitu sondu iz novog Med Visage uređaja.

Uporaba tehnologije ultrazvuka i radiofrekvencije dubinski djeluje na kožu i dolazi do značajnog smanjenja bora na licu, a usto se učvršćuje opuštena koža kako lica, tako i vrata i dekoltea.

Prednosti takvog pomlađivanja kože, osim trajnijih rezultata, odmah su vidljivi. Tretman je ugodan, nema nuspojava. Tkivo se postupno zagrijava ultrazvučnom energijom, bez rizika od nastajanja opekotina.

Usto, radiofrekvencija potiče proizvodnju kolagena, čime koža postaje zategnutija. To je sporiji proces, ali s progresivnim učinkom. Na kraju koža je punija, pomlađena.

Novi neinvazivni aplikator za lice potpuno je siguran i učinkovit. Koža nakon tretmana odmah postaje zategnutija, glatka i elastična.

Kako tretman djeluje na kožu?

Tretman pospješuje stvaranje novog kolagena i stvara prirodni efekt povećanja tonusa kože.

Ultrazvučna frekvencija postupno zagrijava tkivo, čime se energija maksimalno iskorištava, a tretman čini posve sigurnim i ugodnim.

Med Visage uređaj kombinira ultrazvučnu tehnologiju s radiofrekvencijom za pomlađivanje i učvršćivanje kože lica, vrata i dekoltea. Ultrazvuk dubinski djeluje na kožu te tako učinkovito smanjuje bore i opuštenost kože lica, vrata i dekoltea. Riječ je o ultrazvuku od 5MHz s moduliranom frekvencijom od 10Hz do 3,5kHZ.

Radiofrekvencija dodatno se aplicira nakon djelovanja ultrazvuka. Neposredni učinak radiofrekvencije jest poticanje proizvodnje kolagena, što daje koži učinak zatezanja. To je proces koji traje i nakon tretmana, a rezultat je vraćanje volumena kože i pomlađivanje. Nova revolucionarna tehnologija briše tragove vremena - bore i opuštenost s vašeg lica, vrata i dekoltea. Primjenjuje se na cijelo lice: čelo, bore oko nosa i usta, podočnjake, kapke, obraze, kao i na područje ispod brade, vrat i dekolte. Koža nakon tretmana odmah postaje zategnutija, glatka i elastičnija.

Zašto je neinvazivni Face Lifitng dobar odabir?

Zato što je to dubinski tretman kojim se značajno smanjuju bore na licu i koža se učvršćuje. Rezultati su trajni i odmah vidljivi: koža zategnutija, glatka i elastična. Usto, zbog daljnjeg stvaranja kolagena, koža postaje mlađa i ljepša.

 

Novosti
Intervju za časopis "Poslovni savjetnik": "50 godina estetske medicine u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi"

Časopis Story o nama: "Život bez podočnjaka pomoću filera"

Gloria.hr: "Plasmage tretmanom podignite kapke bez operacijskog zahvata"

Estetica.hr: "Tretman od 15 minuta rješava spuštene očne kapke i nepravilnosti na koži"

Blog
Dr. Nikola Milojević: "Dva revolucionarna tretmana za oblikovanje tijela i uklanjanje masnih naslaga"

Dr. Nikola Milojević: Pametno zrcalo za Snjeguljičinu maćehu

Poznati kod nas
Sanja Doležal skinula kilograme zahvaljujući revolucionarnom tretmanu CryoVac u Poliklinici Milojević

Ksenija Pajić na laseru Genesisu

Iz stranih medija
Dr. Nikola Milojević u časopisima "LadiesIn" i "Ljepota&Zdravlje"

Dr. Milojević u intervjuu za emisiju: "Konačno petak"