home  
 
Poliklinika Milojević T +385 (0)1 485 4441
E
A Gundulićeva 40,
10000 Zagreb, Hrvatska
Poliklinika Milojevic - Facebook
Poliklinika Milojević - Twitter
Poliklinika Milojević - YouTube
Poliklinika Milojević - LinkedIn
Poliklinika Milojević - Instagram
 
Pronađite tretman za sebe!
Dogovorite termin Dojmovi pacijenata Posjetite nas u Londonu! Loyalty program
 
Triactive Plus
Triactive Plus

Triactive Plus je najbolja tehnologija na tržištu za nekirurško oblikovanje tijela i jedina koja postiže značajne rezultate. Ponosni smo što smo ovu tehnologiju prvi doveli u Hrvatsku i širu regiju, koja prva i jedina na tržištu objedinjuje 3 različite tehnologije: ultrazvuk, radiofrekvenciju i laser.

Budući da je nekirurška estetika glavni dio našeg rada i filozofije, dugo smo tražili idealnu mašinu za nekirurško oblikovanje tijela, smanjivanje masnih naslaga, uklanjanje celulita te zatezanje kože. Do sada, niti jedna mašina na tržištu nije davala rezultate koje naši visoki standardi traže, tako da smo čekali sve do ove godine, kada je poznata talijanska laserska kuća DECA lansirala Triactive Plus na tržište.

Triactive Plus koristi čak 6 različitih nastavaka na jednoj platformi tako da jednako efikasno tretira lice i tijelo. Od kada je ova impresivna mašina stigla u našu polikliniku, postižemo odlične rezultate a naši pacijentni su jako zadovoljni.

Što je Triactive Plus?
Mašina za nekirurško oblikovanje tijela koja objedinjuje tri tehnologije, ultravuk, radiofrekveniju i diode laser.

Zašto je Triactive Plus drugačiji?
Jedini na tržištu koristi te tri različite tehnologije, te jedini ima posebne nastavke za tretiranje tijela i lica. Postiže daleko najbolje rezultate na tržištu kada usporedimo Triactive Plus sa drugim mašinama.

prije poslije
Triactive Plus 1
Triactive Plus 6

Kako Triactive Plus postiže svoje rezultate?
Postiže svoje rezultate sa tri različite tehnologije:

  • Laser - Prije i poslije tretiranja ultrazvukom ili radiofrekvencijom, ovaj diode laser postiže duboko stimuliranje limfnih čvorova te arterija i vena. Laser isto tako stimulira aktivnost fibroblasta. Dodatno laser lokalno hladi tkivo i tako pomaže u smanjivanju masnih naslaga, a dermalna masaža lasera pomaže dodatno sa cirkulacijom i limfnim sistemom. Ova laserska tehnologija otvara limfu te pospješuje cirkulaciju, tako da su rezultati sa ultrazvukom i radiofrekvencijom puno efektivniji.
  • Radiofrekvencija - Uz pomoć lasera, Triactive + radiofrekvencija eliminira celulit te zateže kožu i jača njen elasticitet. Nastavak koji se koristi na licu je multipolaran, te je zato vrlo bezbolan i bez nuspojava. Nastavak za tijelo je bipolaran, tako da kontrolirano možemo zagrijati dermis duboko i superficijalnije, a uz pomoć hlađenja, ovaj zahvat je vrlo siguran
  • Ultrazvuk - Valovi ultrazvuka postižu vibracije u bijelim masnim naslagama (adipociti) a mehanička masaža Triactive Plusa smanjuje fibroze u masnim naslagama i regijama celulita. Nastavak niske frekvencije (36-39 khz) je dizajniran za tretiranje većih regija na tijelu, kao trbuh ili bedra, te postiže vrlo dobre rezultate u smanjivanju tih masnih naslaga. Nastavak visoke frekvencije se može koristiti na senzitivnijim i superficijelnijim regijama. Laserski nastavak dodatno koristi limfnu drenažu za uklanjanje ovako tretiranih masnih naslaga.
prije poslije
Triactive Plus 7
Triactive Plus 3

Što tretiramo triactive plusom?
Celulit, smanjivanje obujma masnih naslaga (trbuh, ruke, bedra,podbradak, leđa itd), zatezanje kože (lice, trbuh, ruke, podbradak itd.), pomlađivanje kože na licu i tijelu, anti-aging lica.

Koliko je tretmana potrebno?
Oko 5 tretmana je potrebno po tretiranoj regiji, a tretmani se mogu raditi sa razmacima od samo 2-3 dana.

Dali su tretmani bolni i dali postoje nuspojave?
Tretmani su vrlo ugodni i često su zapravo kao neka vrsta masaže. Nuspojave su vrlo rijetke, te je ova mašina vrlo sigurna. Mnoga naučna istraživanja su dokazala sigurnost ove tehnologije.

Kada su vidljivi rezultati?
Rezultati su vidljivi odmah nakon zahvata, te pacijenti često izgube po par centimetara obujma u tretiranim regijama. Za dugotrajne i finalne rezultate, potrebna su oko 5 tretmana.

prije poslije
Triactive Plus 4
Triactive Plus 5
Triactive Plus 8
Triactive Plus 2

Nekirurško oblikovanje tijela i pomlađivanje lica radiofrekvencijom (Triactive Plus)

 

Novosti
Gloria.hr: "Botox - nenadmašni kralj pomlađivanja kože"

Gloria.hr: "Oblikovanje tijela: Kako postići zavidnu liniju do ljeta?"

Gloria.hr - Jedini filter kojeg ćete koristiti ovo ljeto bit će protiv sunčevih zraka

Gloria.hr: "Sve što ste htjeli znati o dermalnim filerima, a niste se usudili pitati."

Blog
Dr.Nikola Milojević: ‘Zašto ne radim tretmane nitima’

3 tretmana do 10 godina mlađe kože

Poznati kod nas
Sanja Doležal skinula kilograme zahvaljujući revolucionarnom tretmanu CryoVac u Poliklinici Milojević

Ksenija Pajić na laseru Genesisu

Iz stranih medija
Magazin Tatler ponovno uvrstio dr. Milojevića u listu najboljih estetskih liječnika

Grazia Slovenija: Prestolnica estetskega turizma