home  
 
Poliklinika Milojević T +385 (0)1 485 4441
E
A Gundulićeva 40,
10000 Zagreb, Hrvatska
Poliklinika Milojevic - Facebook
Poliklinika Milojević - Twitter
Poliklinika Milojević - YouTube
Poliklinika Milojević - LinkedIn
Poliklinika Milojević - Instagram
 
Pronađite tretman za sebe!
Dogovorite termin Dojmovi pacijenata Posjetite nas u Londonu! Loyalty program
 
Visia - vrhunski aparat za analizu kože
Visia - vrhunski aparat za analizu kože

Ljepota je istinska potreba svake osobe, a njega kože je obveza. Koža je najveći ljudski organ, i godinama se oštećuje vanjskim faktorima kao što su sunce, pušenje, zagađenje i prehrana, ali posljedice ostavlja i prirodno starenje kože kojim se mijenja struktura i izgled. Za estetsku medicinu zato je presudna analiza kože, jer je dijagnostički detaljan uvid u njezino stanje, alat koji pomaže i vama i nama da zacijelimo oštećenja i preveniramo starenje.

Poliklinika Milojević uvijek je ukorak s novim tehnološkim dostignućima pa vam zato prvi u Hrvatskoj predstavljamo novi aparat za detaljnu analizu kože: VISIA 7. Naš novi aparat otkrit će sve potankosti vaše kože, a usto će vam izračunati "stvarnu starost". No, kakva god bila, mi ćemo vam ponuditi tretmane za rješavanje problema i usporavanje znakova starenja.

Nova, sedma generacija aparata VISIA omogućuje znatno bolju estetsku i problemsku analizu kože. Modul je projektiran tako da se polagano okreće oko osobe, čime se pojednostavljuje postupak snimanja, a za klijenta je ugodno. Poboljšani softver brzo snima i automatski prepoznaje tip kože, detaljizira obilježja lica i još mnogo toga.

Pouzdani rezultati
VISIA ima ugrađenu veliku bazu podataka o svim tipovima kože i kako je adekvatno njegovati. Zato će osoblju poliklinike biti lakše preporučiti vam preparate i tretmane. Svatko tko brine o njezi kože već je iskusio koliko je važno imati preparate prilagođene tipu kože, kao što o vašem tipu kože i/ili problemima ovisi koje biste tretmane trebali primijeniti za poboljšanje stanja.

Personalizirani nalaz
Nakon što vas VISIA snimi, dobit ćete precizan nalaz o stanju vaše kože i preporučenim tretmanima. Tako ćete vi naučiti što vam treba, a osoblje će imati vrijedno pomagalo da bi vam pomoglo riješiti problem.

Čujemo se (keep in touch)
Pomoću opcije ViewMyConsult ostajemo u vezi s vama i savjetujemo vam estetske tretmane, primjerene vašem stanju kože. Vi možete vidjeti svoje slike i preporuke za tretmane, ali i kako primjena napreduje. Dobit ćete svoju zaporku jer taj dio web portala zaštićen samo za korisnike VISIA-e.

Visia

TRUSKIN AGE®
Posebno je programirana tehnologija kojom se dobiva cjelokupna dijagnoza kože i nadzire proces starenja. Ujedno sadrži vodič za odabrane proizvode za njegu kože i preporučene estetske tretmane.

Pouzdani rezultati
VISIA je patentirala norme za analizu kože. To je najveća baza podataka o koži u svijetu koja nam omogućuje da analiziramo i usporedimo vaše rezultate sa sličnima. Pigmentacijske mrlje, bore, elastičnost, pore, crvenilo, akne, popucale kapilare, oštećenja nastala uslijed pretjeranog sunčanja ili neke bolesti - sve to VISIA dijagnosticira i daje precizne upute za rješavanje problema.

Korisna usporedba
Usporedba rezultata i kombinacija sagledavanja problema s više uglova i vremenskih točaka, uz pomoć grafikona i brojčanih podataka, daje vam prednost u izboru njege ili estetskih tretmana. Usprkos usporedbi - svako je drugačiji, jedinstven.

Zanosni treptaj
Trepavice su bitne, zar ne! Želite zanosno treptati? VISIA analizira stanje vaših trepavica i preporučuje tretmane koji će ih učiniti neodoljivima. A sve je to znanstveno potkrijepljeno brojkama i zornim grafičkim prikazima.

Pogled 3D
VISIA daje trodimenzionalni pogled na površinu vaše kože iz svih kutova. Tako dobivamo stvarni, prirodni tip kože, boju, nijanse.

Simulacija starenja
Aparat ima opciju da vam pokaže kako ćete izgledati za 5-7 godina, koliko ćete imati mrlja, gdje će vam se pojačati bore ili nastati drugi problemi. Savršeno za prevenciju! Čemu čekati da se starenje dogodi, kad ga možemo spriječiti.

Svaka gesta
Da VISIA-u susretnete na nekom tulumu i da vam kaže kako je vidjela svaku, baš svaku i najmanju mimiku vašeg lica, svaku grimasu koju ste napravili, rekli biste: "Zbogom!" Međutim, ako želite sačuvati svjež, jedar, mladenački izgled kože, onda su vam takvi podaci dragocjeni. Ne morate se s činjenicama suočiti odmah, jer imate mogućnost vratiti se tim podacima i poslije. A onda i nešto poduzeti.

Koji si tip?
Usavršeni softver automatski detektira vaš tip kože, analizira ga i preporučuje što dalje činiti za poboljšanje.

Aplikacija za iPad
Sve analize i savjete koje dobijete nakon skeniranja na aparatu VISIA, dostupni su vam na vašem iPadu. Imate vremena za promišljanje i predomišljanje.

Imam nadzor
Nakon analize na aparatu VISIA, ostajete u kontaktu s vašom poliklinikom koja će vam davati savjete za njegu i tretmane. Dakle, dobili ste zaporku za zaštićeni web portal na kojem možete vidjeti svoje fotografije, preporuke i napredak u tretmanima, pa stoga možete u intimi svoga doma odlučiti što vam odgovara.

Očekivanja
U medicini je poznato: obaviješteni klijent, najbolji je pacijent. VISIA je odličan edukacijski alat. Klijentu pruža mnoštvo informacija, ali ujedno u realne okvire stavlja očekivanja.

Poliklinika Milojević: Visia 7 vrhunski aparat za analizu kože

 

Novosti
Gloria.hr: "Plasmage tretmanom podignite kapke bez operacijskog zahvata"

Estetica.hr: "Tretman od 15 minuta rješava spuštene očne kapke i nepravilnosti na koži"

Dokumentarac u spomen prof. dr. Bošku Milojeviću povodom obilježavanja 50. godina estetske medicine

VELIKA PROSLAVA POVODOM 50 GODINA ESTETSKE MEDICINE - Poliklinika Milojević proslavila 50 godina tradicije

Blog
Dr. Nikola Milojević: "No trace face"- tajna dobrog izgleda Heidi Klum s 44 godine

Prof. dr. Boško Milojević – Velikan, vizionar i začetnik moderne estetske medicine

Poznati kod nas
Sanja Doležal skinula kilograme zahvaljujući revolucionarnom tretmanu CryoVac u Poliklinici Milojević

Ksenija Pajić na laseru Genesisu

Iz stranih medija
Dr. Nikola Milojević u časopisima "LadiesIn" i "Ljepota&Zdravlje"

Dr. Milojević u intervjuu za emisiju: "Konačno petak"