home  
 
Poliklinika Milojević T +385 (0)1 485 4441
E
A Gundulićeva 40,
10000 Zagreb, Hrvatska
Poliklinika Milojevic - Facebook
Poliklinika Milojević - Twitter
Poliklinika Milojević - YouTube
Poliklinika Milojević - LinkedIn
Poliklinika Milojević - Instagram
 
Pronađite tretman za sebe!
Dogovorite termin Dojmovi pacijenata Posjetite nas u Londonu! Loyalty program
 
Vaser Lipo

Ponosni smo što Vam prvi u Hrvatskoj predstavljamo Vaser Lipo, revolucionarni zahvat ultrazvučne liposukcije! Riječ je o najmodernijoj tehnologiji u svijetu liposukcije, koja je brzo postala zlatni standard oblikovanja tijela u zemljama poput Sjedinjenih Američkih Država i Velike Britanije.

Starije metode liposukcije i laserske liposukcije su grubi zahvati, koji često ostavljaju neravnine i uključuju dugotrajan oporavak. Vaser se koristi ultrazvučnim valovima kako bi ciljano razbio masne naslage, uz istovremeno očuvanje bitnog tkiva. Ova 'liposelektivnost' znači da poput pametnog lopova ulazimo u tijelo, nježno vadimo iz njega mast, a sve drugo ostavljamo netaknutim. Ultrazvučni valovi Vaser Lipa posebno su dizajnirani da rasprsnu samo masne stanice pa ih tako pretvaramo u finu tekućinu, koju vrlo jednostavno vadimo iz tijela, sukcijom.

prije poslije
Vaser Lipo '13 - sl. 1
Vaser Lipo '13 - sl. 2

Budući da je mast nakon tretiranja ultrazvukom toliko mekana, moguće je vrlo precizno oblikovati mišiće na trbuhu i rukama, oblikovati stražnjicu, pa i cijelo tijelo. Ova tehnologija je čudesna; sada i bez teretane možemo postići savršeno oblikovano tijelo bez neravnina, uz brz oporavak. Zato je Vaser Lipo nemoguće uspoređivati s ostalim metodama liposukcije, jer je to naprosto nova kategorija minimalno invazivnog oblikovanja tijela. Kod drugih metoda, neravnine su česte (to znamo, jer ih često popravljamo!), a oporavak puno dulji. Kod Vasera je normalno da pacijent npr. ima operaciju bedara u petak i da je na poslu već u ponedjeljak. Kod drugih vrsta liposukcije oporavak može potrajati i dulje od 2 tjedna.

Važno je istaknuti da Vaser vrlo učinkovito zateže kožu pa se ne morate bojati viška kože nakon liposukcije.

Područja na kojima možemo napraviti liposukciju i koje možemo oblikovati uključuju: podbradak, ruke, trbuh, leđa, bedra i unutarnje natkoljenice. S Vaserom su sada moguće i male, precizne korekcije poput onih oko koljena i gležnjeva.

prije poslije
Vaser Lipo
Vaser Lipo

Što se događa tijekom Vaser Lipo tretmana?
Prvo se željeno područje ispuni medicinskom solnom otopinom, koja pomaže anestezirati tretirano područje te suziti krvne žile kako bi se smanjio gubitak krvi i reducirala pojava masnica. Zatim sitna sonda ciljano šalje zvučne valove koji razbijaju isključivo masne ćelije, čuvajući strukturu preostalog bitnog tkiva. Naposljetku se rastopljene masne naslage odstranjuju iz tijela blagom sukcijom, kojoj je cilj sačuvati okolna tkiva i smanjiti mogućnost njihova oštećenja.

Vaser Lipo osmišljen je za zdrave pacijente koji su frustrirani otporom određenoga dijela tijela prema dijetama i redovitom vježbanju, a žele što brže i bezbolnije rješenje.

Pacijenti koji tvrde da nikada nisu ni pomišljali na tradicionalnu liposukciju sada nalaze novu mogućnost uz pomoć Vaser Lipo tehnologije, koja na blag način i bez neravnina oblikuje Vaše tijelo.

Vaš doktor Vam uz Vaser Lipo tehnologiju može pomoći pri odluci i odabiru područja koje želite preoblikovati, predvidjeti željeni rezultat i osigurati brz oporavak.

prije poslije
Vaser Lipo
Vaser Lipo
Vaser Lipo
Vaser Lipo
Vaser Lipo
Vaser Lipo 8

Vaser lipo ultrazvučna liposelekcija

 

Novosti
Gloria.hr: "Botox - nenadmašni kralj pomlađivanja kože"

Gloria.hr: "Oblikovanje tijela: Kako postići zavidnu liniju do ljeta?"

Gloria.hr - Jedini filter kojeg ćete koristiti ovo ljeto bit će protiv sunčevih zraka

Gloria.hr: "Sve što ste htjeli znati o dermalnim filerima, a niste se usudili pitati."

Blog
Dr.Nikola Milojević: ‘Zašto ne radim tretmane nitima’

3 tretmana do 10 godina mlađe kože

Poznati kod nas
Sanja Doležal skinula kilograme zahvaljujući revolucionarnom tretmanu CryoVac u Poliklinici Milojević

Ksenija Pajić na laseru Genesisu

Iz stranih medija
Magazin Tatler ponovno uvrstio dr. Milojevića u listu najboljih estetskih liječnika

Grazia Slovenija: Prestolnica estetskega turizma