+385 (0)1 485 4441
Dr. Nikola Milojević

Dr. Nikola Milojević - obrazovanje i stručnost

Otkako se 2009. vratio u svoj rodni Zagreb, dr. Nikola Milojević postao je prvo ime estetske medicine u nas jer osim iskustva i ugleda stečenog radom u Velikoj Britaniji, prvi uvodi i primjenjuje mnoge nove tretmane, podučava druge novim metodama i drži zanimljiva predavanja kolegama iz npr. tretmana krvnom plazmom, aplikacije botoxa i filera. Dr. Milojević prvi je otvorio polikliniku kompletno posvećenu nekirurškoj estetskoj medicini i smatra ga se pionirom estetske medicine u Hrvatskoj.

Istodobno, u usponu je i njegov renome u svijetu, pa ga je tako britanski časopis Tatler godine 2017. stavio na listu najboljih estetskih liječnika u Velikoj Britaniji, treću godinu za redom. I drugi britanski časopisi nazivaju ga "kraljem botoxa" jer je na glasu kao liječnik lagane ruke i precizne tehnike. Osim toga, uveo je i vlastite inovacije u primjeni botoxa i dermalnih filera kojima "briše" podočnjake, "ravna" nos i čini čuda kakva su prije bila moguća samo kirurškim skalpelom ili photoshopom.

Poliklinika Milojević otvorena je u ožujku 2011. i u nekoliko je godina postala jedna od najmodernijih anti-aging klinika u ovom dijelu Europe, uvijek ukorak s najsuvremenijim metodama estetske medicine. Među ostalima, dr. Milojević je prvi u Hrvatskoj uveo i ove nove tretmane: pomlađivanje kože plazmom (PRGF) kao i primjena iste metode za ponovni rast kose; Med Contour Multipower - novi aparat za nekirurško oblikovanje tijela i lica; CryoVac, uklanjanje masnog tkiva zamrzavanjem; Plasmage - frakcijska plazma za brojne nekirurške tretmane; Vaser Lipo - revolucionarni zahvat ultrazvučne liposukcije itd. Sve što vam nudi svijet, na jednom je mjestu u Poliklinici Milojević.

Od otvaranja Poliklinike Milojević i hrvatski su mediji pokazali velik interes te odali priznanje radu i stručnosti dr. Milojevića. Bio je gost u brojnim tiskanim i elektroničkim medijima, stalni suradnik čitanih časopisa, te česti stručni gost na televiziji. U zadnjih 6 godina, bio je regularni kolumnist u Playboy magazinu te portala Story.hr, a trenutno je kolumnist portala Estetica.hr i svakog mjeseca piše zanimljive kolumne iz svijeta estetske medicine.

Dr. Milojević rođen je 1970. u Zagrebu, gdje je pohađao klasičnu osnovnu školu do dvanaeste godine, kada s obitelji seli u Englesku i nastavlja srednjoškolsko obrazovanje u katoličkoj školi St. George's College u Weybridgeu. Diplomirao je medicinu 1995. na Royal Free Hospital School of Medicine u Londonu. Nakon završenog postdiplomskog stažiranja, nastavlja edukaciju te kreće na specijalizaciju iz opće kirurgije u Guy's and St. Thomas' Nhs Foundation Trust u Londonu.

Tada se preusmjerava na specijalizaciju opće prakse, također u Londonu. Potom, specijalizira estetsku medicinu, ubrzo postaje jedan od najvećih londonskih stručnjaka na tome području, a potom postaje i članom British College of Aesthetic Medicine, njegujući dugogodišnju strast za tim područjem i nastavljajući obiteljsku tradiciju. Naime, Nikola je još za vrijeme studija koristio svaki slobodan trenutak ne bi li došao u Zagreb i asistirao svojem ocu, prof. dr. Bošku Milojeviću, doajenu hrvatske estetske kirurgije.

Profesor dr. Boško Milojević bio je jedan od pionira europske estetske kirurgije te se nakon vrlo uspješne karijere u SAD-u 1967. vratio u Zagreb. Otvora prvu i tada jedinu privatnu kliniku za estetsku kirurgiju, jedinstvenu kako za Hrvatsku tako i za ovaj dio Europe. Jubilej od pola stoljeća te slavne klinike obilježen je 2017. kada je i snimljen dokumentarni film o tom velikanu, vizionaru i začetniku moderne estetske medicine. Družio se s najuglednijim svjetskim stručnjacima estetske plastične kirurgije, kao što su Ivo Pitanguy iz Rio de Janeira i Bob Flowers s Havaja. Tako se i dr. Boško Milojević uvrštavao u najbolje plastične kirurge na svijetu, a svakako je bio najpoznatiji po operacijama nosa. Napisao je knjige o plastičnoj kirurgiji, držao predavanja, organizirao internacionalne kongrese. Na glasu kao stručan, pouzdan i susretljiv prema pacijentima, imao je i po 10-15 operacija na dan. Odradio je tisuće operacija, liposukcija, povećanja grudi, otoplastika, rinoplastika. Stoga nije ni čudno da se povijest na neki način ponavlja i da se slični putovi oca i sina sastaju baš u Zagrebu.

Dr. Nikola Milojević je, prije povratka u Hrvatsku, pet godina radio za Harley Medical Group kao vodeći liječnik najvećeg lanca estetskih klinika u Velikoj Britaniji. Stekao je golemo iskustvo tretirajući i do 40 pacijenata dnevno te učinivši više od 20.000 zahvata botoxom i filerima.

Godine 2005. otvara svoju poznatu Milo Clinic u Londonu (Harley Street), posvećenu nekirurškim estetskim tretmanima. Tim radom stekao je velika priznanja te je kao vrhunski stručnjak u svojem području često gostovao u mnogim televizijskim emisijama i stručnim časopisima. Britanski list The Daily Express dodijelio mu je titulu najvećeg stručnjaka za botox u Velikoj Britaniji. Prije 10 godina, među prvima u Europi počeo je raditi nekirurško uklanjanje podočnjaka s dermalnim filerima, i nakon 7000 urađenih tretmana, smatra ga se najvećim ekspertom za ovaj zahvat u Europi i šire, te mu pacijenti putuju u njegove klinike iz cijelog svijeta.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka