Smanjivanje masnog tkiva

Smanjenje masnog tkiva

Mnogi ljudi imaju specifična, tvrdoglava područja tijela čiju formu jednostavno ne mogu poboljšati prehranom i vježbom, bez obzira na to koliko se trudili. Zdrav način života sam po sebi ne može vam jamčiti oblik tijela koji želite.

Na određenim problematičnim područjima kao što su trbuh, bedra i bokovi taj cilj može biti osobito teško postići jer smanjenje masnog tkiva nije uvijek moguće postići ciljano. Ženama koje su prošle trudnoću zadatak gubljenja viška masnoća može biti još teži.

Onima koji se bore da masno tkivo smanje baš na određenim područjima Poliklinika Milojević pruža niz postupaka koji će pomoći poboljšati oblik tijela i postići izgled o kojem su oduvijek sanjali.

Naše opcije smanjivanja masnog tkiva uključuju liposukciju, zatezanje trbuha, podizanje bedara, ruku i cijelog tijela. Ti postupci pružaju učinkovit način da svoje tijelo oblikujete i učvrstite svoje samopouzdanje.

U sklopu programa smanjivanja masnog tkiva pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka