Staračke pjege

Staračke pjege

Staračke pjege, poznate još i kao jetrene pjege ili lentigini, tamne su mrlje koje se pojavljuju na koži. Obično se nalaze na licu, ramenima i rukama jer su ta područja često izložena suncu.

Vrlo su česte kod odraslih osoba starijih od 50 godina, no poznati su i slučajevi njihove pojave kod mlađih generacija, osobito ako redovito provode veliku količinu vremena na suncu.

Staračke pjege nisu štetne za tijelo i ne traže nužno tretman. Međutim, oni koji su svjesni svog ukupnog izgleda mogu se podvrgnuti tretmanu proizvodima za izbjeljivanje kože, te potpunom uklanjanju.

Kao i uvijek, najlakši način za održavanje mladenačkog izgleda vaše kože i izbjegavanje pojave staračkih pjega korištenje je krema za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom i izbjegavanje dugog izlaganja suncu.

S iskustvom od preko 12 godina, Poliklinika Milojević najbolja je klinika za tretman staračkih pjega. Za ovaj problem koristimo pristup višestrukih tretmana za ovaj problem i bili smo jedna od prvih klinika u Hrvatskoj koje su za borbu protiv staračkih pjega počele koristiti medicinske kreme Obagi Nuderm.

Za staračke pjege nudimo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka