Plasmage - uklanjanje spuštenih očnih kapaka, kožnih izraslina, strija, pigmentacija i bora

Plasmage (uklanjanje spuštenih očnih kapaka, kožnih izraslina, strija, pigmentacija i bora)

Poliklinika Milojević centar je za nekiruršku estetsku medicinu, tako da uvijek težimo i tražimo neinvazivna rješenja koja bez skalpela uklanjaju probleme starenja kože i lica.

Neke zahvate, kao što je nekirurško oblikovanje nosa, uklanjanje podočnjaka i podizanje kontura filerima i botoksom, zovemo wow-tretmani. Upravo smo mi među prvima u regiju uveli te nove metode, koje imaju zapanjujući efekt.

Zato imamo u ponudi i novitet na svjetskom tržištu: Plasmage tretman. Iz aparata izlazi, kolokvijalno rečeno, "mala munja" koja toliko brzo zagrijava tkivo da ono nema vremena ni "spržiti se", nego tkivo samo ispari.

Pred našim se očima topi: nestaje višak kože na gornjim kapcima, podižu se i otvaraju oči; tope se i nestaju madeži i fibromi, pigmentacija se briše.

Sve bezbolno, kao i bez uobičajenih kirurških postoperativnih ožiljaka. Revolucija u estetskoj medicini.

Energija frakcijske plazme za brojne nekirurške tretmane

Iz cijenjene talijanske kuće Brera, specijalizirane za proizvodnju inovativnih aparata za estetsku medicinu, dolazi revolucionarni Plasmage za neinvanzivne tretmane podizanja očnih kapaka, uklanjanje bora, ožiljaka, strija, madeža, keloida, fibroma, raznih nepravilnosti puti i viška kože. Komparativna prednost Plasmage aparata jest da se zbog preciznosti može djelovati na ona područja na kojima je teško primijeniti druge instrumente, poput lasera ili radiofrekvencije.

Plasmage radi na principu frakcijske plazme i ima iznimnu preciznost te mogućnost određivanja snage aparata pri tretiranju određenih problema. Vrijeme oporavka je kratko, a rezultati zapanjujući.

Plasmage - prijePrije
Plasmage - poslijePoslije
Prije
Poslije

Kako djeluje Plasmage?

Aparat stvara niz sitnih točkica na koži koje su okidači za trenutačnu reakciju - tkivo se učvršćuje, podiže, preoblikuje i obnavlja. Plasmage koristi četvrto stanje tvari - plin - da bi to postigao. Događa se ionizacija plinova iz zraka koje stvaraju malen električki luk. Tim električnim lukovima tretira se određeni problem, dok okolna koža ostaje nedirnuta.

Kome je tretman namijenjen?

Plasmage se može koristiti za niz problema na koži kao i pomlađivanje dijelova lica, a primjena je sigurna za sve tipove puti. Postoji 6 različitih razina snage i 6 različitih razina frekvencija, a iglice kojima se tretman radi također su posebno projektirane. Usto, Plasmage ima nastavak za biostimulaciju kojom se provode tretmani pomlađivanja kože.

Sjajni rezultati su pri podizanju očnih kapaka: učinak je sličan kirurškom postupku, ali nema ožiljaka i vrijeme oporavka je kratko, rezultati impresivni. Postupak traje oko petnaest minuta, a krajnji rezultat vidi se za 6-8 tjedana. Na tretirano područje prvo se nanese anestetska krema koja stoji 30-40 minuta i tek onda dolazi iglica na red. Nakon tretmana potrebno je 3 dana nanositi kortizonsku kremu, kao i kremu sa zaštitnim faktorom i sunčane naočale. Krastice će otpasti za 5-7 dana, a koža će biti potpuno obnovljena nakon 6-8 tjedana.

Jednak je postupak i pri uklanjanje bora, ožiljaka, strija, keloida, fibroma, raznih nepravilnosti puti i viška kože. Za veće regije ubodi se rade na dubini od jednog milimetra.

Prije 1Prije
Poslije 1Poslije
Prije
Poslije

Je li bolno?

Budući da se na tretirano područje nanosi anestetska krema, osjet boli je minimalan - samo kratkotrajno peckanje. Oporavak je pak potpuno bezbolan. Mogu se pojaviti otekline na tretiranom području, ali nestaju za 2-3 dana. Potom se možete vratiti svim redovnim svakodnevnim aktivnostima.

Koliko traje?

Prosječni tretman taje 30-60 minuta, ovisno o veličini tretiranog područja.

Kakvi su rezultati?

Plasmage može dati zapanjujuće rezultate, ovisno o stanju kože. Zapravo, rezultat se vidi odmah, a konačni za dva do četiri tjedna, kad se koža posve oporavi. Nekima će biti potrebno ponoviti zahvat za najbolji rezultat ili za održavanje stanja. No, rezultati su trajni.

Koje su prednosti za vas?

  • tretman je neinvazivan
  • kratko trajanje tretmana
  • kratko vrijeme oporavka
  • jeftinije od kirurških zahvata
  • nema krvarenja ni podljeva
  • nema anestezije
  • nema ožiljaka
Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka