Tretmani kože

Tretmani kože

Zdrava koža je iznimno važan čimbenik potreban da se osjećate i izgledate najbolje što možete. Međutim, mnogi ljudi žive sa stanjima kože koja izgledaju kao da su potpuno izvan kontrole. Bilo da patite od mrlja od sunca ili ožiljaka od akni, ili se pak na vašem licu počinju vidjeti prvi znakovi starenja, nedostaci na koži mogu ozbiljno utjecati na vaše samopouzdanje.

U Poliklinici Milojević, naši specijalistički tretmani kože nude neke od najdjelotvornijih tehnologija koje vam mogu pomoći da poboljšate stanje svoje kože i omogućite joj da opet oživi. Svaki je tretman prilagođen specifičnim potrebama pacijenta kako bi vam pomogao u postizanju najboljih mogućih rezultata.

Naši tretmani kože uključuju mogućnost kemijskog pilinga. Ovaj tretman pomaže da se cjelokupno stanje kože poboljša i nakon njega koža izgleda bolje i pomlađeno. Ta je opcija idealna za ljude koji se nadaju poboljšanju tonusa kože na licu, dekolteu ili gornjoj strani ruku. Poboljšava kvalitetu kože, uklanja bore i smanjuje ožiljke od akni i mrlje od sunca.

Također nudimo botox, najpopularniji izbor za uklanjanje znakova starenja i neželjenih sitnih i krupnijih bora. Ovi tretmani pomažu da vam koža vrati svoj gladak i mladenački izgled, a vama daju osjećaj pomlađenosti i pojačano samopouzdanje.

U programu tretmana kože pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka