Hydrafacial Keravive

Hydrafacial Keravive

Revolucionarni novi Hydrafacial Keravive tretman pruža jedinstveni tretman vlasišta koji vodi do zdravije kose punijeg izgleda.

Hydrafacial Keravive također poboljšava ostale tretmane za zdravlje vlasišta i kose, čineći ga savršenim spojem s desecima drugih tretmana za kosu i vlasište.

Čisti/eksfolira vlasište, čisti folikulu dlake i potiče cirkulaciju, unosi koktel mješavinu s faktorima rasta, uključuje sprej za 30 dana kućne njege, a moguće ga je kombinirati s drugim tretmanima za vlasište jer postavlja temelje za bolju učinkovitost popularnih oralnih, topikalnih, laserskih i kirurških tretmana.

Svaki Hydrafacial klijent nakon tretmana na dodir i vizualno jasno vidi razliku

Moguće ga je kombinirati sa svim drugim tretmanima, bilo da se radi o filerima, mezoterapiji, microneedlingu, PRGF krvnoj plazmi , oralnim ili topikalnim pripravcima za rast kose, dapače, Hydrafacial upotpunjuje svaki tretman vlasišta. Hydrafacial Keravive jedinstven je, opuštajuć tretman dizajniran da očisti, stimulira, nahrani i hidratizira vlasište, a kosu ostavlja zdravijom i punijeg izgleda.

Prikladan je za sve osobe koji pate od ljuštenja, svrbeži, suhoće ili iritacije na području vlasišta. Jednako tako, pomaže i kod osoba koje pate od stanjivanja ili gubitka kose uslijed onečišćenja, hormonalnih ili fizioloških faktora kao što su stres ili priprema za transplataciju kose, a idealan je i za osobe koje prolaze kroz tretmane protiv ispadanja kose kao što su microneedling, PRGF, ili uzimaju lijekove kao terapiju protiv navedenog problema.

Slika 1
Slika 1a

Ključni benefiti Hydrafacial Keravive tretmana za zdravlje vlasišta su odstranjivanje masnoća, ljuskica, mrtvih stanica kože i svih nečistoća na području vlasišta i folikula dlake kako bi se stimulirala mikrocirkulacija. Keravive puni vlasište faktorima rasta i proteinima koji su osmišljeni kako bi nahranili i stimulirali folikule.

Patentirana "Vortex" tehnologija, jedina je tehnologija sa mehaničkim utjecajem na površinske fibroblaste. Ne samo da čisti, hrani i hidratizira kožu, izvlači sve nečistoće iz svih pora na koži, Hydrafacial zahvaljujući svojoj patentiranoi tehnologiji dokazano dovodi do rasta kose.

Slika 2
Slika 2a

Tretman Hydrafacial Keravive bezbolan je, nježan i opuštajuć, a traje svega 30-ak minuta.

Slika 3
Slika 3a

Preporuke prije i nakon tretmana Hydrafacial Keravive

  • Preporučeno je doći na tretman s čistom kosom, bez proizvoda za stiliziranje.
  • Također se ne preporučuje koristiti sušilo za kosu nakon tretmana, kako bi se tekućine u potpunosti apsorbirale. Potrebno je 15 do 20 min da se područje vlasišta osuši samostalno.
  • Proizvodi za stiliziranje mogu se koristiti odmah nakon što se kosa osuši, a pranje kose je dopušteno 6 do 12 sati nakon tretmana.
  • U tretman je uključen i sprej za kućnu uporabu. Koristi se dan nakon tretmana i to 1 do 2 potiska dnevno po regiji koja je tretirana. Nakon nanošenja, proizvod je potrebno nježno umasirati u vlasište 30 do 60 sekundi. Za najbolje rezultate preporučujemo sprej nanijeti navečer.
Hydrafacial Keravive, sl. 1 - prijePrije
Hydrafacial Keravive, sl. 1 - poslijePoslije
Hydrafacial Keravive, sl. 2 - prijePrije
Hydrafacial Keravive, sl. 2 - poslijePoslije
Prije
Poslije
Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka