+385 (0)1 485 4441
Dermatologija

Dermatologija

S godinama izlaganja oštrim vremenskim uvjetima, zagađenju i dimu, koža često ostaje oštećena, ranjiva, a ponekad čak i s ožiljcima.

Naša je koža iznimno složen organ i na nju lako mogu utjecati toksini i vremenski uvjeti. Zato je važno paziti na nju koliko god možemo.

Stručni liječnici Poliklinike Milojević pružaju pacijentima niz tretmana za poboljšanje kvalitete i izgleda kože, te pomažu u liječenju oštećenja i ožiljaka. Svaki je tretman prilagođen pacijentovom jedinstvenom stanju kako bi mu pomogao u dobivanju najboljih mogućih rezultata.

U sklopu programa dermatologije pružamo sljedeće tretmane:

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka  |  Pravila nagradnog natječaja - SkinPen