Rozacea

Rozacea

Riječ rozacea proizlazi iz fraze crven kao ruža, a riječ je o kroničnoj upali kože često praćenoj trajnim ili povremenim crvenilom.

Rozacea je uobičajena pojava kože i oko 10% stanovništva prepoznaje da pati od nje. Uglavnom se može naći kod muškaraca i žena starijih od 30 godina, osobito kod onih sa svjetlijim tenom.

Točan uzrok rozaceje još je nepoznat, no predloženi su brojni potencijalni razlozi. Opće je uvjerenje da je rozacea između ostalog uzrokovana genetikom, abnormalnostima u krvnim žilama koje dovode do njihove vidljivosti, te moguće čak i djelovanjem mikroskopskih grinja koje inače uobičajeno i bez štetnih posljedica žive na ljudskoj koži. Kod osoba koje pate od rozaceje nalazimo ih u vrlo velikom broju.

Mnogi čimbenici mogu djelovati kao okidači rozaceje, uključujući veću tjelesnu aktivnost, vruće napitke, alkohol, ekstremne vremenske uvjete, pa čak i začinjenu hranu.

Za rozaceju pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka