Celulit

Celulit

Celulit je stanje u kojem se ispod kože javljaju područja s naslagama masti koje iskrivljuju potkožno tkivo dajući mu neravni izgled. Pojava celulita češća je u žena nego u muškaraca zbog razlike u načinu na koji se u koži i ispod nje raspoređuju mast, mišići i vezivno tkivo. Celulit će utjecati na čak 90% žena u nekom trenutku njihovog života.

Postoje četiri različite vrste (stupnja) celulita:

  1. stupanj - nema vidljivog znaka, čak ni kad je nabor kože stisnut među prstima.
  2. stupanj - ne vidi se nikakav znak celulita dok osoba stoji ili sjedi, no tekstura narančine kore pojavljuje se kad se koža stisne (uštipne).
  3. stupanj - vidljiv je kad osoba stoji, no može nestati kad sjedi.
  4. stupanj - celulit je vidljiv i kad osoba stoji i kad sjedi.

Celulit se pojavljuje na područjima na kojima je najmanja cirkulacija krvi, pa je stoga najčešći na bokovima, bedrima i stražnjici. Postoje mnogi čimbenici koji doprinose uzroku celulita, uključujući hormone, prehranu i genetiku.

Za celulit pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka