Opuštena koža

Opuštena koža

Nakon brzog gubitka težine mnogim ljudima koža ostaje neželjeno labava. Koža se prilagođuje rastu tjelesne težine istezanjem i širenjem, ali ima ograničenu sposobnost da se zategne i vrati u prvobitno stanje nakon što prekomjerno masno tkivo nestane.

Tijekom vremena elastičnost kože slabi, a trbušni se mišići, koji su uglavnom odgovorni za toniranje trbuha, rastegnu.

Neki su ljudi osjetljiviji na višak kože od ostalih. Sposobnost kože da se vrati u prvobitno stanje ovisi o višestrukim čimbenicima, uključujući životnu dob, kvalitetu tonusa kože, genetiku i količinu izgubljene težine. Izuzetno dramatičan gubitak težine ne daje koži vremena da se prilagodi i smanji na svoj novi oblik.

I nakon gubitka težine labava koža može imati negativan učinak na samopoštovanje. Također, višak kože može biti neugodan jer je podložan iritaciji i osipu.

Za opuštenu kožu pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka