Znojenje dlanova

Znojenje dlanova

Primarna žarišna hiperhidroza uzrokuje pretjerano znojenje u lokaliziranom području poput dlanova. Iako su klasificirani kao medicinsko stanje, znojni dlanovi nisu općenito znak bolesti i neće utjecati na zdravlje osobe.

Simptomi su uobičajeno simetrični, dakle jednako utječu na obje strane tijela. Smatra se da primarna fokalna hiperhidroza proizlazi iz poremećaja u živčanom sustavu.

Iako stanje nije medicinski opasno, može uzrokovati probleme u kvaliteti života osobe. Neki su ljudi zbog toga skloni izbjegavati određene društvene situacije kako bi izbjegli izlaganje drugim osobama.

Za znojne dlanove pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka