Pušačke bore

Pušačke bore

Pušačke bore uspravne su bore oko usana. Uzrokovane su velikim brojem faktora, uključujući genetiku, životnu dob i pušenje. Međutim, riziku dobivanja tih bora nisu izloženi samo pušači. Bilo koja navika tj. radnja koja se često ponavlja, a tjera usne na pućenje može dovesti do bora na gornjoj usnici. To uključuje žvakanje gume, zviždanje i pijenje iz boce. Nakon nekog se vremena crveni rub usnice iskrivi i mogu se razviti bore.

Izraženost tih bora ovisi o veličini usana i debljini kože. Što je koža deblja to je vjerojatnost da ćete dobiti pušačke bore oko usana manja. To je razlog zbog kojeg od ovog problema žene pate više nego muškarci.

Kreme za pušačke bore

Poliklinika Milojević nudi širok izbor vrhunske medicinske kozmetike i krema za pušačke bore oko usana. Izaberite kreme za bore, serume i druge medicinske pripravke svjetski poznatih brendova:
Omorovicza
Augustinus Bader
111skin
Jane Iredale make up
ZO Skin Health by Zein Obagi

Za pušačke bore nudimo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka