+385 (0)1 485 4441
Stručno osoblje

Medicinske sestre

Poliklinika Milojević ima stručan, iskusan i komunikativan tim. Naše medicinske sestre imaju dugogodišnje iskustvo u radu s pacijentima i u radu s laserskim tretmanima lica i tijela, te strojevima za oblikovanje tijela. Nazovite nas s povjerenjem, a naše djelatnice će vam ljubazno i detaljno objasniti sve o našim uslugama, tretmanima i proizvodima.

Vidimo se i čujemo!

Tea Boričević

Tea slika (2019 - manja)

Završila je Školu za medicinske sestre Vinogradska u Zagrebu. Prva je generacija usavršenog petogodišnjeg školovanja.No, nastavlja školovanje na Hrvatskom katoličkom sveučilištu i sada je prvostupnica sestrinstva. U Poliklinici Milojević radi od 2014. Tijekom tih godina bila je kohezivna snaga našeg tima. Na Teu se uvijek možemo osloniti jer je njezina radna energija neizmjerna. Uvijek je bila spremna učiti nove metode i ovladavati tehnologijom u estetskoj medicini. Darovita je za rad s ljudima, posve posvećena zadacima, organizirana i mirna u svakoj stresnoj situaciji. Izazovi joj nisu problem, nego mogućnost da se iskaže. Tea će vas uvijek dočekati s toplim osmijehom, puna razumijevanjem i spremna svoje stečeno znanje podijeliti s vama da bi vam tretmani u našoj Poliklinici bili što ugodniji i učinkovitiji.

Dorica Jakim

Dorica - slika

Završila je srednju medicinsku školu u Osijeku 2008. Diplomu prvostupnice sestrinstva stekla je 2016. na veleučilištu u Bjelovaru. U Poliklinici Milojević radi od 2013. te je tako svojim iskustvom svima postala oslonac. Uvijek je spremna na stjecanje novih znanja i usavršavanje stečenih. Rješava staloženo svaku kompliciranu situaciju, prepoznaje dileme klijenata, pouzdana je i diskretna. Klijenti je obožavaju, ne samo zbog njezinog profesionalizma i stručnosti, nego i šarma. Svakome pristupa individualno, prepoznaje potrebe i želje. Njezin entuzijazam je zarazan, a ideje za poboljšanje timskog rada dobrodošle.

Dajana Džinić

Dajana slika (2019 manja)

U našoj Poliklinici radi od 2014. Vrlo je energična, predana, temeljita i brižna. Tražite li maksimalnu posvećenost ili savjet pri odabiru tretmana za lice i/ili tijelo, bit ćete u sigurnim rukama. Ozbiljno pristupa poslu, a usto je komunikativna i pozitivnog stava. Voli posao u estetskoj medicini jer joj omogućuje neprestano usavršavanje i stjecanje novih znanja i vještina. Svoju vedrinu i dobro raspoloženje prenosi i na cijeli tim.

Sara Obradovac

Sara - slika

Završila je preddiplomski stručni studij sestrinstva na Zdravstvenom veleučilištu Zagreb 2018. Na istom veleučilištu stječe i daljnje obrazovanje na studiju kliničkog sestrinstva. Članica je našeg tima od 2018. Potreba za stjecanjem specijalističkog znanja i usavršavanjem važna je u suvremenoj medicini i Sara je to prepoznala. Okretna je, organizirana te ima takta za komunikaciju i s najzahtjevnijim klijentima. Usto je susretljiva i otvorena, strpljiva da vam detaljno iznese sve informacije o tretmanima, objasni učinke i preporuči što učiniti da biste promijenili što želite. Odgovorna je, ali imat će inicijativu ako ste neodlučni: vjerujte njezinom znanju i iskustvu.

Tina Horvat

Tina - slika

Završila je srednju kozmetičku školu 2011. godine u Zagrebu. Radno iskustvo i znanje stekla je već radeći u kozmetičkom salonu. Posao u estetskoj medicini znatno je izazovniji, a i zahtjevniji jer neprestano se valja educirati za nove metode i aparate. Zadovoljstvo klijenta smatra najvećim uspjehom. Predano i strpljivo odgovorit će na svako vaše pitanje, dati savjet za tretman lica ili tijela. Pomnjivo će vam očistiti lice, ukloniti dlačice s tijela ili vas riješiti mrskog celulita. Prepustite se njezinim vještim rukama i zasigurno ćete biti oduševljeni rezultatima tretmana.

Mija Marković

Slika Mija

Završila je srednju medicinsku školu u Bedekovčini 2013. ,a diplomu prvostupnice stekla je 2020. na veleučilištu u Zagrebu. Ima dugogodišnje iskustvo rada kao medicinska sestra u bolnici gdje je stekla veliko profesionalno iskustvo kao i komunikacijske sposobnosti za svaku situaciju u radu s ljudima. Od naše Mije uvijek možete dobiti detaljan odgovor na svako Vaše pitanje i obratiti joj se s povjerenjem.

Laura Kristina Ružić

Slika Lura

Nakon završene škole za kozmetičarku profesionalni put je vodi u centar za alternativne načine liječenja kineskom medicinom gdje širi svoje znanje i poznavanje tijela. Konstantno se usavršava i educira na području vanjske i unutarnje ljepote i zdravlja. Instruktorica je joge čime se i danas bavi u slobodno vrijeme. Ima izražene komunikacijske vještine od kojih je najpoznatiji osmijeh i optimizam kojim dočekuje svakog pacijenta, ali i izazove u radnom okruženju. Osobnim pristupom ulijeva veliko povjerenje, a klijenta i njegovo zadovoljstvo stavlja u prvi plan. Najbolje to opisuju riječi pacijenata kako Laura ima 'čvrste, a opet nježne ruke'.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka  |  Pravila nagradnog natječaja - SkinPen