Venus Viva - frakcijska radiofrekvencija

Venus Viva - jedan uređaj za zdravlje svih tipova kože

Lijepo i mladoliko lice bez oštećenja na koži je prva želja kad se pogledate u ogledalo? Vremenom koža gubi kolagen i elastin, a tu su i bore, akne, ožiljci, kapilare, crvenilo na licu i druga stanja koja se vremenom mogu pojaviti na koži vašeg lica. Tretman Venus Viva najmoderniji je odgovor na oštećenja lica koji bezbolno vraća mladoliku i zdravu kožu.

Venus Viva je bezbolan tretman za mladolik izgled

"Poznati smo kao klinika koja njeguje prirodan izgled te primjenjuje neinvazivne metode i zato se Venus Viva savršeno uklopila u ponudu Poliklinike Milojević. Kada smo vidjeli na primjerima iz inozemstva kako pozitivno djeluje na zdravlje kože rekao sam da to moramo ponuditi i našim pacijentima" kaže dr. Nikola Milojević koji konstantnim ulaganjima u najnovije tehnologije svoju Polikliniku svrstava u najmodernije centre estetske medicine na ovim prostorima.

Venus Viva - uređaj

Što je Venus Viva tretman?

Venus Viva je frakcijska terapija koja poboljšava izgled kože koristeći revolucionarnu nanofrakcijsku radiofrekvenciju te SmartScan tehnologiju. Venus Viva je tretman za žene i muškarce svih tipova kože koji žele vratiti prirodan i mladolik izgled bez bolnih tretmana i oporavka.

Tretman vraća mladolik izgled kože koji se vremenom mijenja pojavom bora, linija, promjenama u sastavu te pojavom kapilara i crvenila. S vremenom pore na koži izgledaju otvorenije, a bore oko očiju postaju dublje.

Venus Viva tretman je koji vašoj koži daje svježiji, prirodniji i mladolikiji izgled bez operativnog zahvata.

slika 1

Kako funkcionira Venus Viva frakcijska terapija lica?

Venus Viva frakcijska terapija lica kombinira nanofrakcijsku radiofrekvenciju i vrstu SmartScan tehnologije koja učinkovito tretira stanja od ožiljaka od akni, poboljšava teksturu kože, zateže i pomlađuje kožu.

Za vrijeme Venus Viva tretmana radiofrekvencijska energija prodire kroz vanjski sloj kože do dermisa, stvarajući toplinu koja potiče prirodni proces zacjeljivanja. To nadalje potiče stvaranje novog kolagena i stimulira fibroplast, glavno vezivno tkivo stanica.

Venus Viva ima dva aplikatora: aplikator NanoFractional Radio Frequency (RF) za postupke koji zahtijevaju ablaciju i ponovno oblikovanje površine kože, te aplikator DiamondPolar za neinvazivno smanjenje bora.

SmartScan tehnologija koristi jedinstveni algoritam odabira uzoraka koji omogućava stvaranje prilagođenih obrazaca namijenjenih različitim stanjim i tipovima kože za maksimalnu fleksibilnost i kontrolu tijekom liječenja.

Rezultat je zategnutija, glatka koža koja izgleda mlađe i svježije.

Venus Viva, sl. 1, prije 1Prije
Venus Viva, sl. 1, poslije 1Poslije
Prije
Poslije

Gdje se primjenjuje Venus Viva tretman?

Venus Viva može biti savršeno rješenje za:

  • Bore na licu
  • Proširene i jasno vidljive pore lica
  • Nepravilnosti u boji kože
  • Oštećenja od sunca
  • Ožiljci od akni
  • Mrlje od sunca i starenja

Oporavak

Odmah nakon tretmana moći ćete se vratiti svakodnevnim aktivnostima. Nakon tretmana, neke osobe imati će osjećaj blagog peckanja na koži, no to će se povući kroz 36 sati. Preporučujemo da izbjegavate fizičke aktivnosti tog dana jer ćete imati osjećaj da vam je koža upaljena.

Ima li tretman nuspojava?

Radiofrekvencija se koristi godinama u medicini te je dokazano sigurna tehnologija. Osim odličnog izgleda - nema nikakvih posljedica. Nakon tretmana važno je zaštiti kožu. Potrudite se koristiti kremu za sunčanje širokog spektra (onu koja štiti i od UVA i UVB zraka) te izbjegavajte izlaganje suncu prvih 48 sati nakon tretmana. Laganu šminku možete nanijeti već 24 sata nakon tretmana.

Koliko traje tretman i koliko puta se primjenjuje?

Većina tretmana traje otprilike 30 minuta. Neke osobe vide rezultate odmah nakon prvog Venus Viva tretmana, no najčešće se preporučuje paket od tri tretmana.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka