+385 (0)1 485 4441
Nekirurški facelifting (Butterfly facelift)

Nekirurški facelifting

Na starenje kože lica ne utječu samo neizbježne godine života, nego i razni vanjski faktori kao što je izlaganje suncu ili pušenje. Koža gubi kolagen, elastin i hijaluronsku kiselinu te možda najvažnije volumen zbog gubitka prirodne masnoće lica. Pritom slabe i kosti lubanje i koža počinje "padati" pod utjecajem gravitacije, ostavljajući za sobom tragove, odnosno bore i opuštenu kožu. Mi to zovemo "sindrom ispuhanog balona".

Nekirurški facelifting, prije, sl. 3Prije
Nekirurški facelifting, poslije, sl. 3Poslije
Nekirurški facelifting, prijePrije
Nekirurški facelifting, poslijePoslije
Prije
Poslije

Za idealnim proporcijama ljudskog lica tragalo se stoljećima kao za svetim gralom. Veliki majstori, kao Leonardo da Vinci, koristili su se zakonitostima zlatnog reza tražeći savršenu kompoziciju za remek-djela. U novije vrijeme primjer savršene simetrije i kompozicije nalazimo na licu Marylin Monroe.

Premda nije realno očekivati ostvarenje idealnih proporcija pomoću naših tretmana, važno ih je razumjeti da bismo mogli postići optimalne rezultate.

Nekirurški facelifting 1, prijePrije
Nekirurški facelifting 1, poslijePoslije
Nekirurški facelifting 2, prijePrije
Nekirurški facelifting 2, poslijePoslije
Prije
Poslije

Mlado lice ima oblik slova V (povučemo li dvije crte od vrha brade prema vanjskoj strani očiju). Međutim, uz starenje dolazi do inverzije V-forme i lice poprima oblik trokuta. Stoga se koristi termin V-lift za zahvate nekirurških faceliftinga. Moderne tehnike nekirurškog liftinga lica koriste metode injekcija filera na 8 točaka lica (8 point facelift), a Dr. Nikola Milojević razvio je svoju poznatu metodu nekirurškog faceliftinga, Butterfly Facelift.

Problemi koji nastaju kod klasičnog kirurškog faceliftinga zbog prečvrstog zatezanja lica prema gore, posljedica su zanemarivanja glavnog problema - gubitka volumena kože.

Nekirurški Facelifting - prije 1Prije
Nekirurški Facelifting - poslije 1Poslije
Nekirurški Facelifting - prije 2Prije
Nekirurški Facelifting - poslije 2Poslije
Prije
Poslije

Kombinacijom tretmana, uporabom botoxa, dermalnih filera kao što su Perlane, Restylane Volyme i Juvederm Voluma, te kemijskih pilinga kao što je Obagi, djeluje se na cijelo lice na kojem je moguće izbrisati bore, podići obrve, oblikovati obraze, podići neelastičnu kožu oko čeljusti i podići kutove usta. Dakle, tim zahvatom ne samo što podižemo kožu nego i obnavljamo izgubljeni volumen i mladolik oblik lica, i to prirodnim nekirurškim faceliftingom.

Prije 1Prije
Poslije 1Poslije
Prije
Poslije

Cijena tih nekirurških usluga temelji se na količini potrošenog materijala ili se u dogovoru s pacijentom, ovisno o rezultatima koje želi postići, formira paket cijena za cijeli Butterly Facelift zahvat.

Za više informacija pogledajte Botox, Dermalni fileri i Obagi stranice.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka