+385 (0)1 485 4441
CoolSculpting oblikovanje tijela

Svjetska senzacija CoolSculpting stigla u Hrvatsku!

Poliklinika Milojević s ponosom kao prva u Hrvatskoj najavljuje CoolSculpting tretman koji je promijenio estetsku medicinu kao nikada prije. Vježbate kontinuirano i sve to prati prigodna dijeta? Ali..., postoji taj sloj oko struka koji se tvrdoglavo drži? Upravo zato CoolSculpting nazivaju i "magic machine".

CoolSculpting je posljednjih godina zaslužan za oblikovana tijela poznatih

"Nevjerojatan je, brz, bezbolan tretman i što je najvažnije - zbilja daje rezultate. Uđete, obavite tretman izađete kao da se ništa nije dogodilo i rezultati su uskoro tu", za CoolScuplting metodu kaže glumačka zvijezda Debra Messing ili popularna Grace iz serije "Will and Grace".

Kako radi CoolSculpting?

Svi mi imamo određeni broj masnih stanica koje se šire i rastu kada dobivamo na težini. Neki sretnici lakše tope masne naslage ili ih teže dobivaju, a mnogi od nas imaju sloj koji se teško skida unatoč vježbanju i uravnoteženoj prehrani. Također, iako svi imamo masno tkivo, neće se kod svakoga vidjeti na istim mjestima na isti način.

CoolSculpting jednostavno smrzava salo, odnosno masne stanice postupkom kriolipolize. Stručnjaci koji su proizveli uređaj razvili su jedinstvenu tehnologiju koja doslovno smrzava i ubija masne stanice.

Slika 2

Da li CoolSculpting djeluje?

Ovaj postupak daje dugoročne rezultate jer salo nije otporno na hladnoću te kad ga CoolSculpting smrzne vaše tijelo će izbaciti mrtve stanice u roku 2 do 6 mjeseci. Na tretiranim područjima (ciklusima) smanjuje do 25% masnih naslaga.

Za koga je CoolSculpting?

CoolSculpting je namijenjen muškarcima i ženama sa zdravim prehrambenim navikama i aktivnim životom. Siguran je i učinkovit za smanjenje viška masnih naslaga postupkom kriolipolize, ali ga se nikako ne može smatrati tretmanom za gubitak tjelesne mase. Namijenjen je osobama blizu idealne težine ili onima s idealnim indeksom tjelesne težine, ali koji na nekom od devet ciljanih područja od npr. podbratka do trbuha imaju vidljive masne naslage.

CoolSculpting sl. 2, prijePrije
CoolSculpting sl. 2, poslijePoslije
CoolSculpting sl. 1, prijePrije
CoolSculpting sl. 1, poslijePoslije
Prije
Poslije

Gdje CoolSculpting djeluje?

Postupak CoolSculptingom izvodi se na devet ciklusa vidljivih masnih naslaga na područjima: podbratka, ispod čeljusti, na bedrima, trbuhu i bokovima te na grudima, leđima, ispod stražnjice i nadlakticama.

Broj ciklusa, odnosno tretiranih područja određuje se za svakog pacijenta individualno na konzultacijama u Poliklinici, a ovisno o građi i količini masnih naslaga.

CoolSculpting sl. 3, prijePrije
CoolSculpting sl. 3, poslijePoslije
CoolSculpting sl. 4, prijePrije
CoolSculpting sl. 4, poslijePoslije
CoolSculpting sl. 5, prijePrije
CoolSculpting sl. 5, poslijePoslije
CoolSculpting sl. 6, prijePrije
CoolSculpting sl. 6, poslijePoslije
Prije
Poslije

Kako se izvodi CoolSculpting tretman?

Na područje koje se tretira nanosi se gel koji služi kao prepreka odnosno zaštita između vašeg tijela i uređaja koji pomoću aplikatora hladi masne stanice. Na početku tretmana pacijent može osjetiti osjećaj usisavanja, blagog štipanja ili peckanja te naravno osjećaj hlađenja.

Ubrzo pacijent ne osjeća gotovo ništa i za vrijeme tretmana može čitati, razgovarati na telefon ili odgovarati na poruke. Nakon uklanjanja aplikatora educirano liječničko osoblje izmasirat će tretirano područje kako bi se dodatno razbile masne naslage i povećao učinak tretmana.

Kakve su nuspojave?

Tretman CoolSculptingom je nekirurški bezbolni postupak hlađenja masnih stanica. Manji dio pacijenata ovisno o osjetljivosti može imati prolazne otekline, crvenilo, osjećaj utrnulosti...

Nakon tretmana CoolSculptingom možete odmah nastaviti sa svojim aktivnostima gledati kako se s vremenom stanjuju masne naslage.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka