Polinukleotidi

Polinukleotidi kao najnovije rješenje za poticanje prirodne regeneracije i pomlađivanje zrele kože

U posljednje vrijeme svjedočimo porastu tzv. skin boostera, odnosno injektibilnih tretmana koji pružaju impresivne skincare učinke i to puno brže od kozmetičkih proizvoda. Riječ je o tretmanima koji se apliciraju injekcijom te samim tim hijaluronsku kiselinu uz vitamine i minerale donose direktno pod kožu, i postižu brže vidljive rezultate.

Ako pričamo o skin boosterima, jedan se proizvođač svojom kvalitetom ipak ističe. Mastelli, tvrtka čiji proizvodi su bazirani na patentiranim polinukleotidima te spadaju u biostimulatore patentirao je polinukleotide(PN-HPT®) koji imaju dugoročan i izražen hidratacijski učinak te doprinose vraćanju volumena koži, odnosno pojačavanju njene strukture. Upravo stoga Mastelli tretmani mogu stimulirati ubrzano prirodno samoobnavljanje.

Plinest - koristi patentirane polinukleotide PN-HPT® koji imaju dugoročan i izražen hidratacijski učinak te doprinose vraćanju volumena koži, odnosno pojačavanju njene strukture. Potiču regeneraciju stanica, odnosno, prirodno stvaranje vlastitog kolagena, povećanje broja novih fibroblasta (vezivnog tkiva) te imaju trofičko i stimulirajuće djelovanja na postojeće fibroblaste.

Slika 1

Newest - baš kao i Plinest, koristi patentirane polinukleotide PN-HPT®, ali uz hijaluronsku kiselinu, koja dodatno povećava hidrataciju kože, dok manitol produljuje njeno djelovanje. Njihova sinergija povećava broj aktivnih fibroblasta i stvaranje kolagena. Također, važno je naglasiti, proizvod je prirodnog porijekla.

Naime, zreloj i dehidriranoj koži potrebni su posebni tretmani, a najbolji su oni na prirodnoj bazi. Newest je najnovije rješenje za poticanje prirodne regeneracije i pomlađivanje dijelova lica i vrata. Uz Mastelli polinukleotide (PN HPT™), hijaluronska kiselina i manitol zaslužni su za poticanje prirodnog stvaranja vlastitog kolagena i jačanje strukture kože. Kombinacija sastojaka zaslužna je za poticanje prirodnog stvaranja vlastitog kolagena i jačanje strukture kože.

Najnovije rješenje za poticanje prirodne regeneracije i pomlađivanja zrele kože, Newest, ubrizgava se pod površinu kože u dermis. Vidljiv je trenutni učinak u obliku poboljšane hidratacije, punoće i teksture kože. Jedan cjeloviti tretman podrazumijeva tri aplikacije na odabrana mjesta u dogovorenom razmaku, a najbolje je ciklus ponavljati dva puta godišnje.

Slika 2

Mastelli polinukleotidi (PN HPT™) imaju dugoročan i izražen hidratacijski učinak te doprinose vraćanju volumena koži i potiču prirodno stvaranje vlastitog kolagena. Nakon primjene Newest tretmana na zreloj koži, vidljivi su trenutni rezultati poput povećanja hidratacije i punoće te poboljšane teksture kože. Aplikacija polinukleotida (PN HPT™) odlično se nadopunjuje s ostalim estetskim procedurama.

Newest - kombinacija patentiranih polinukleotida, hijaluronske kiseline i manitola, kao najnovije rješenje za pomlađivanje i regeneraciju kože na prirodnoj bazi sada je dostupna i u Poliklinici Milojević, kao pravi odabir za kožu s vidljivim borama kojoj želimo vratiti mladenačku punoću i blistavost ili ublažiti neugodne ožiljke, poput onih uzrokovanih aknama.

Mastelli polinukleotidi (PN-HPT®) potiču staničnu regeneraciju i prirodno stvaranje vlastitog kolagena. Hijaluronska kiselina dodatno povećava hidrataciju kože, dok manitol produljuje djelovanje hijaluronske kiseline, a koža trenutno izgleda svježije.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka