Bore oko očiju

Bore oko očiju

Bore oko očiju nastaju kad koža izgubi kolagen i hijaluronsku kiselinu.

Izloženost UV zrakama i sunčevoj svjetlosti stvaraju bore oko očiju jer je koža na tom području često izložena suncu, a obično je nezaštićena. Bore ispod očiju nastaju i starenjem budući da s vremenom opada proizvodnja kolagena, koža više ne izgleda onako hidratirana kao nekad, a opadanjem proizvodnje elastina koža se više ne vraća onako elastično u prvobitni položaj.

Za razliku od kože na ostatku lica, koža oko očiju posebno je tanka i ne sadrži žlijezde koje proizvode ulje, pa se bore ovdje razvijaju brže nego drugdje na licu.

Da biste izbjegli bore oko očiju mudro je na jakom suncu nositi sunčane naočale, usvojiti hranjivu prehranu i koristiti kvalitetne kreme za bore oko očiju.

Kreme za bore oko očiju

Poliklinika Milojević nudi širok izbor vrhunske medicinske kozmetike i krema za bore oko očiju. Izaberite kreme za bore serume i druge medicinske pripravke svjetski poznatih brendova:
Omorovicza
Augustinus Bader
111skin
Jane Iredale make up
ZO Skin Health by Zein Obagi

Poliklinika Milojević nadgledala je obradu čak 25.000 slučajeva primjene botoxa tijekom godina, a čak 15.000 tretmana bora oko očiju, a sve ih je izvodio Dr. Milojević, što ga čini najiskusnijim stručnjakom za botox u Hrvatskoj i Velikoj Britaniji. U prošlosti je znao izvesti i do 45 botox tretmana dnevno. Zbog toga ga britanski mediji zovu kraljem botoxa i smatraju najboljim medicinskim stručnjakom za botox u svom području.

Za bore oko očiju pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka