+385 (0)1 485 4441
Mediji o tretmanu CoolSculptingom Tarika Filipovića
Mediji o tretmanu CoolSculptingom Tarika Filipovića 17. rujna, 2021.

Brojni hrvatski mediji primijetili su promjenu na Tariku Filipoviću nakon što se u proljeće podvrgnuo CoolSculpting tretmanu u Poliklinici Milojević. Područje na kojem je poznati glumac posebno želio ukloniti masne naslage je podbradak.

- Podbradak je nešto što me smeta jako dugo, a nikad nisam bio sklon nekim kompliciranim zahvatima. Ovo je čista fizika i kemija. Bježim od invazivnih zahvata i igala. Ovdje je riječ o smrzavanju sala i sve je gotovo u pola sata - kazao je naš glumac u tekstu za 24sata.

- CoolSculpting je tretman kojim nestaje bar 30 posto masnog tkiva. Kod Tarika su rezultati jako dobri, masno tkivo je značajno nestalo. Tarik podbradak ima genetski, kod takvih pacijenata možda je teže postići željeni izgled, no rezultati su fantastični - za 24sata rekao je dr. Nikola Milojević.

Slijedeći korci u rješavanju podbratka kod Tarika su radiofrekvencija i nanofrakciju, odnosno zatezanje kože podbratka.

Mediji su podsjetili kako je na tretmanu smrzavanja podbratka bila i Daniela Dvornik, a Ella Dvornik tim je zahvatom skidala trbuh nakon poroda.

Slobodna Dalmacija u tekstu podsjeća i na brojne zvijezde koje su se podvrgle zahvatu poput Kim Kardashian, Jennifer Aniston, Mariah Carey, Lindsay Lohan...

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka  |  Pravila nagradnog natječaja - SkinPen