+385 (0)1 485 4441
Najava kongresa u Dubrovniku
Najava kongresa u Dubrovniku 24. lipnja, 2019.

Dubrovnik će na jesen biti centar svijeta estetske medicine

Trendove u estetskoj medicini, pomlađivanju i oblikovanju lica i tijela predstavit će najbolji svjetski estetski liječnici i ove godine na The Aesthetic Medicine Congress u Dubrovniku od 11. do 13. listopada. Na kongresu kojeg u suradnji s British College of Aesthetic Medicine organizira dr. Nikola Milojević očekuje se više od 400 liječnika te 40 vrhunskih svjetskih i domaćih autoriteta estetske medicine.

"Prema prijavama i potvrdama predavača drugu godinu kongresa očekujemo pravi bum. Odlična predavanja vrhunskih estetičara ali i naš prelijepi Dubrovnik očito su privlačni toliko da smo svi iznenađeni odazivom. Postajemo svjesni da će to biti jedan od najvećih svjetskih kongresa na što smo iznimno ponosni" kazao je dr. Nikola Milojević vlasnik Milo Clinic u Londonu i Poliklinike Milojević u Zagrebu, poznatiji u Britaniji kao 'The Botox King'.

Imena poput Raj Kanodia, Tapan Patel, Matt Stefanelli, Bob Khanna, Herve Raspaldo, Tracy Mountford, Tom van Eijk, Iman Nurlin, Dimitris Sykianakis, Ravi Jain, David Ecclestone… govore da će Dubrovnik na jesen biti centar svijeta estetske medicine. Poznato je da za njima ne zaostaju niti domaća imena poput Siniše Glumičića, Maria Zambellia, Davora Mijatovića, Zorana Žgaljardića, Tomice Bagatina, Željane Bolanče, Aleksandra Milenovića, Mladena Dudukovića i drugih koji će svoju ekspertizu ponuditi liječnicima koji dolaze i čitavog svijeta.

Prijave za kongres prema riječima organizatora osim iz Hrvatske i regije dolaze iz Britanije, Italije, Njemačke, Grčke… pa sve do Amerike i dalekog Istoka. Da će kongres odjeknuti svijetom estetske medicine jamči i najava dolaska Alice Hart Davis, najpoznatije novinarke iz područja estetske medicine.

Najava kongresa u Dubrovniku
Fotogalerija

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka