Pripreme za ljeto počinju u jesen
Pripreme za ljeto počinju u jesen 20. studenog, 2023.

POPUSTI U STUDENOM I PROSINCU

Dočekati ljeto i provesti ga bez stalnog odlaženja na depilacije ili svakodnevnog posezanja za britvicom, san je svake žene, ali i mnogih muškaraca. Stoga, s pripremama za ljeto treba početi na vrijeme. Naime, s obzirom da je preporuka napraviti 7 tretmana kako bi se zahvatile sve dlačice, uz ponavljanje svakih 6 do 8 tjedana počevši u ranu jesen ostavljate si dovoljno vremena da u miru obavite cijeli ciklus tretmana prije slijedeće sezone sunčanja. Za održavanje dobivenih rezultata tretman je potrebno ponoviti svega jednom godišnje. Zbog izvanrednih rezultata koji se njome postižu, preporučuje se svim muškarcima i ženama koji imaju problem s izraženom dlakavošću različitih dijelova tijela, a pogotovo ako imaju problem i s urastanjem dlačica, kada je laserska epilacija jedino efikasno rješenje. Sada je ta procedura postala mnogo lakša i efikasnija zahvaljujući novom Alma Soprano Titanium laseru, a cijeli studeni u Poliklinici Milojević na tretman navedenim revolucionarnim uređajem ostvarujete popust od 20%.

Jednaka je situacija i ako pričamo o održavanju tijela. Na sve tretmane za oblikovanje tijela, u prosincu nudimo popuste od 15%. CoolSculpting, revolucionarni tretman koji smrzavajući topi masne naslage. Namijenjen je ženama i muškarcima, svih dobnih skupina koji na nekom od devet ciljanih područja od podbratka do trbuha imaju vidljive masne naslage kojih se žele "riješiti" na efikasan način. Ovaj postupak daje dugoročne rezultate jer salo nije otporno na hladnoću, a nakon što ga CoolSculpting smrzne vaše tijelo će izbaciti mrtve stanice u roku od 1 do 3 mjeseca. EmSculpt Neo, još je napredniji i učinkovitiji nasljednik proslavljenog EmSculpta - elektromagnetskog tretmana kojim se mišići u jednom polusatnom tretmanu aktiviraju kao da ste napravili 20.000 trbušnjaka. Optimalni rezultati vidljivi su dva do tri mjeseca nakon posljednjeg tretmana, stoga je i s tim tretmanom, kao i s CoolSculptingom najbolje početi u prosincu kako bismo ostvarili optimalne rezultate. Popust se nudi i na sve ostale tretmane za oblikovanje tijela: MedContour Multipower, ONDA, Venus Legacy radiofrekvencija, Legend Pro i Limfna drenaža.

Da biste ostvarili pogodnosti i popuste, potrebno je u navedenom mjesecu doći na prvi tretman, ili uplatiti cijeli paket.

Dočekajte ljeto spremni, očekujemo vas u Poliklinici Milojević

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka