+385 (0)1 485 4441
Svjetska imena estetske medicine krajem listopada gostuju na međunarodnom kongresu u Dubrovniku
Svjetska imena estetske medicine krajem listopada gostuju na međunarodnom kongresu u Dubrovniku 18. rujna, 2018.

Suradnja dr. Nikole Milojevića i British College of Aesthetic Medicine

Krajem listopada estetski liječnik Nikola Milojević, u suradnji s British College of Aesthetic Medicine, organizira međunarodni kongres o estetskoj medicini - The Aesthetic Medicine Congress. Kongres će se održati u Hotelu Palace u Dubrovniku, a tijekom tri dana predavanja stručnjaci s područja estetske medicine govorit će o tretmanima za pomlađivanje kože, dermalnim filerima, botoxu, anti-aging tretmanima, laserskim tretmanima, oblikovanju tijela, ali i o upravljanju komplikacijama, komunikaciji s pacijentima, izgradnji poslovanja i marketingu s posebnim naglaskom na medicinski turizam.

Predavanja, diskusije i radionice održat će domaći i inozemni stručnjaci poput Tomice Bagatina, Željane Bolanče, Aleksandra Milenovića, Zorana Žgaljardića, Nikole Milojevića, Koenraad De Boullea, Tapana Patela, Dimitriosa Sykianakisa, Herve Raspaldoa, Sharifa El Wakila, Patricka Treacyja, Paula Myersa i drugih.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka