Infinity podcast #14

Dr. Milojević i Iva Majoli - Izazovi tenisa, uspomene i poznanstva

13.06.2024.

U prvoj epizodi druge sezone Infinity podcasta, dr. Milojević je razgovarao s najboljom hrvatskom tenisačicom svih vremena - Ivom Majoli!

Zahvaljujući dugogodišnjem prijateljstvu s dr. Nikolom Milojevićem, Iva je pristala sjesti na "vruću fotelju" Infinity podcasta, i prisjetiti se između ostalog svoje uistinu zanimljive prošlosti, upoznavanja sa svjetskim čelnicima poput Nelsona Mandele i druženja sa slavnim osobama A liste kao što su Matthew Perry, Leonardo di Caprio ili Brooke Shields.., ali i otkriti ponešto o svom privatnom životu danas.

Koji su izazovi individualnog sporta i kako se nositi s njima, koliko joj se promijenio život otkad se prestala aktivno baviti sportom, što joj je ostalo u posebnom sjećanju, kako je preživjela pritisak vrhunskog sporta, kako danas održava svoju liniju (to će vas posebno iznenaditi).. sve to možete doznati u vrlo iskrenom i otvorenom podcastu u kojem upoznajemo jednu sasvim drugu, veselu, duhovitu i opuštenu stranu jedne od najboljih hrvatskih sportašica ikad.

Ovo bi vas moglo zanimati
Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka