Dr. Milojević o modernim tehnologijama
Dr. Milojević o modernim tehnologijama 06. listopada, 2022.

Portal Estetica piše o našim sofisticiranim tehnologijama:

Nekirurška alternativa liposukciji koja zaista daje rezultate

"CoolSculpting je zaista jedinstveno rješenje, jer su rezultati koje postiže trajni. Ovim postupkom doslovno smrzavamo masne stanice postupkom kriolipolize, a s obzirom na to da salo nije otporno na hladnoću, jednom kada masne stanice zamrznemo, one odumiru te ih tijelo izbacuje u roku od 2 do 6 mjeseci", objašnjava nam iskusni liječnik.

Broj 1 rješenje među uređajima za oblikovanje tijela?

Zašto, među brojnim opcijama na tržištu medicinskih uređaja, iskusni estetičar ističe upravo CoolSculpting kao broj 1 rješenje među nekirurškim opcijama? "Ovaj me uređaj naprosto oduševljava, jer njime možemo ciljano tretirati čak devet specifičnih područja tijela - od podbratka, zone ispod čeljusti, bedara, trbuha i bokova, pa sve do prsa, leđa, nadlaktica i područja ispod stražnjice. Iznimno je važno znati kako se broj zona, odnosno tretiranih područja određuje individualno za svakog pacijenta, zbog čega su individualne konzultacije u Poliklinici nužne prije početka tretiranja. Ovisno o građi tijela i količini masnih naslaga, određujemo koje regije i broj tretmana će pacijentu donijeti optimalne rezultate", ističe dr. Milojević.

Kako znati znojimo li se prekomjerno?

"Hiperhidroza je stanje pojačanog lučenja znoja, koje je najčešće povezano s intenzivnom fizičkom aktivnošću, boravkom na vrlo visokim temperaturama, nošenjem neprimjerene odjeće, konzumacijom začinjene hrane i alkohola, ali i sa stresom, trudnoćom i prekomjernom tjelesnom težinom. Osim toga, postoje osobe koje su genetski naslijedile sklonost pojačanom znojenju - a te osobe promjenom životnog stila ne mogu riješiti svoj problem - jer su njihove žlijezde znojnice uvijek aktivnije nego kod prosječne osobe", objašnjava dr. Milojević.

Zanimalo nas je izaziva li ovaj tretman potencijalno i neke štetne posljedice te postoje li nuspojave?

"Tretman botoxom za smanjenje prekomjernog znojenja ne izaziva štetne posljedice po zdravlje. Na mjestu uboda može doći do blaže lokalne reakcije poput blagog otoka ili osjećaja peckanja, no riječ je reakciji na ubod, a ne na aplicirani botox. U rijetkim slučajevima može doći do pojačanog znojenja na drugim dijelovima tijela, no ta je pojava gotovo zanemariva u odnosu na prvotni problem zbog kojeg mi se pacijenti obraćaju", objašnjava liječnik.

Tretman u Zagrebačkoj poliklinici koji briše hiperpigmentacije i tetovaže

Sofisticirana "top-notch" tehnologija najuspješnija dosad u uklanjanju mrlja Ova je "top-notch" tehnologija ekskluzivno dostupna u renomiranoj estetskoj poliklinici u zagrebačkom Centru Kaptol, a dr. Nikola Milojević ponosno ističe kako prvi u Hrvatskoj može klijentima ponuditi najučinkovitiji laserski tretman na svijetu.

Čime s ovaj laser toliko ističe od drugih opcija koje postoje na tržištu?

"PiQo4 laser ističe se upravo piko tehnologijom - prvom takvom u regiji, a upravo je uređaj proizvođača Lumenis poznat po najboljoj tehnologiji - koja je ne samo manje bolna, već i uzrokuje manje nuspojava od ostalih lasera."

Koliko uspješno uklanja okorjele hiperpigmentacije koje se svake godine vraćaju na lice, dekolte, šake?

"Moram priznati da nikad u karijeri nisam vidio toliko uspješno uklanjanje upravo tih okorjelih pigmentacija - kao što vidim s ovim laserom. Zbog piko tehnologije uklanja ih ne samo mnogo brže no što smo navikli, već i s bitno manje nuspojava.", otkriva nam estetski liječnik.

Na pitanje kako vidi budućnost estetske medicine, odgovara vizionarski: "Uvjeren sam, a to sam već više puta izjavio, da će za petnaestak godina nekirurška estetska medicina imati sve potrebne alate, da će skalpel postati muzejski eksponat i da kirurgija neće biti potrebna. Vjerujem i da ćemo se tada u Poliklinici Milojević još više baviti Longevity i Lifestyle medicinom, i produžiti ljudski vijek na prosječnih 110-120 godina”, zaključio je dr. Nikola Milojević.
Na pitanje što ga je najviše motiviralo za izgradnju karijere u estetskoj medicini, dr. Milojević odgovara kako naprosto uživa raditi s ljudima, voli ih usrećivati.

...

Više možete pročitati na poveznicama:
Dr. Nikola Milojević: Je li botox protiv pojačanog znojenja dobra ideja ljeti?
Koja je prava istina o tretmanu koji je "prozvala” linda evangelista - otkriva dr. Nikola Milojević
Dr. Milojević: "skalpel će postati muzejski eksponat, budućnost pripada nekirurškoj estetskoj medicini"

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka