U društvu partnera i prijatelja Poliklinika Milojević je proslavila dugogodišnju tradiciju ali i nove početke
U društvu partnera i prijatelja Poliklinika Milojević je proslavila dugogodišnju tradiciju ali i nove početke 06. listopada, 2022.

Brojni portali pišu o našem eventu u Smaragdnoj dvorani:

Otvorenje nove Poliklinike bio je povod, ali ne i jedini razlog sinoćnjem eventu u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade koji je uz cvjetne instalacije našeg poznatog umjetnika Saše Šekoranje bio savršena kulisa za event poliklinike koja je već duže od desetljeća sinonim za ljepotu.

Pozivu su se odazvale brojne osobe iz javnog i društvenog života kao Jelena Veljača, Iva Radić, Nevena Rendeli, Antonija Blaće, Lejla i Tarik Filipović, Jelena Rozga.

"Prošlo je točno pet godina otkad smo se ovako okupili, na pedesetoj obljetnici dana kada je moj otac započeo "put ljepote" na ovim prostorima. Tim putem koračam i sam, danas slavimo jedanaestu godišnjicu Poliklinike Milojević, desetu zbog pandemije nismo mogli proslaviti, evo sad već gotovo dvadeset godina moje karijere u "službi ljepote", ali i preseljenje u novi prostor koji je osvojio i neke relevantne arhitektonske nagrade, na što sam iznimno ponosan. Zahvalio bih ovom prilikom svim prijateljima i partnerima Poliklinike na podršci, ali svakako i timu Poliklinike, bez kojeg bi cijeli ovaj put bio puno teži", izjavio je dr. Milojević.

Više o događaju možete pročitati na poveznicama:
Journal: Poliklinika Milojević u zagrebačkoj Esplanadi proslavila otvorenje nove Poliklinike
Diva: Poliklinika Milojević u zagrebačkoj Esplanadi proslavila otvorenje nove poliklinike
Gloria: Brojni poznati okupili se na glamuroznoj zabavi u centru Zagreba, pogledajte tko je došao

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka