+385 (0)1 485 4441
3D pomlađivanje kože

3D pomlađivanje kože

Cuterin ekskluzivni 3D Skin Rejuvenation je tretman koji objedinjuje LimeLight Facial, Laser Genesis i Titan, laserske zahvate koji vidljivo poboljšavaju ton, teksturu i zategnutost kože.

Svaka osoba stari svojim tempom i na različit način. Neki s godinama dobiju staračke pjege, mrlje od sunca ili crvenilo kože, a drugi pak imaju proširene pore, bore ili im je koža manje zategnuta. Moguće je da se prepoznajete u jednom ili u više ovih stanja. Cuterin 3D Skin Rejuvenation primjenjuje trostruki pristup u pomlađivanju kože za svako stanje.

LimeLight Facial i Photo Genesis su tretmani bazirani na svjetlosnim impulsima koji rješavaju problem na samoj površini kože - crvenilo, neujednačeni ten, pjegice i oštećenja kože uzrokovana suncem.

Laser Genesis je laserski tretman namijenjen ublažavanju bora, sužavanju proširenih pora i smanjivanju ili uklanjanju crvenila kože dublje u epidermisu.

Dokazano je da terapija Laser Genesisom stimulira obnovu kolagena u licu, što se nakon zahvata i očituje u mladolikom izgledu.

Titan je predstavnik najnovije kategorije u njezi i pomlađivanju kože. Titan tretmanom dobit ćete svojevrsni "fitness" lica. Uređaj Titan koristi infracrveno svjetlo koje svojim djelovanjem (toplinom) potiče rast i razvoj kolagena duboko u dermisu.

Koristeći kombinaciju ovih tretmana, koža može doživjeti 3D pomlađivanje!

3D pomlađivanje kože - prijePrije
3D pomlađivanje kože - poslijePoslije
Prije
Poslije

Kome je namijenjen?

Ovaj tretman koriste i muškarci i žene bilo koje dobi koji žele poboljšati izgled kože. Tretira se obješena, nezategnuta koža, koža s površinskim borama, crvenilom, tamnim mrljama i proširenim porama.

Koje dijelove tijela tretiramo?

Najčešće se tretira područje lica i vrata, ali i ostali djelovi tijela poput ruku, nadlaktica ili trbuha.

Što osjećamo tijekom tretmana?

LimeLight Facial i Photo Genesis su uređaji koji rade na principu slanja serije svjetlosnih impulsa na površinu kože. Svaki impuls svjetla možete osjetiti kao blago i kratkotrajano bockanje.

Tretmani Laser Genesisom su blagi i umirujući. Tijekom tretmana ćete osjetiti ugodnu seriju toplih impulsa na koži.

U tretmanu Titanom svaki ćete impuls osjetiti prvo kao hlađenje, potom zagrijavanje i ponovno hlađenje na površini kože. Pacijenti se u pravilu osjećaju ugodno tijekom tretmana, samo nekolicina koristi analgetike neposredno prije tretmana.

Koliko je tretmana potrebno?

Svaki se tretman prilagođava individualno, prema potrebi pacijenta. Većina pacijenata mogu očekivati rezultate nakon 2-4 tretmana.

Koje su popratne pojave nakon tretmana?

Najčešća je pojava crvenila i blagog oticanja tretiranog područja, što nestaje nekoliko sati nakon tretmana.

Kada su vidljivi rezultati?

Mnogi pacijenti primijete rezultate već neposredno nakon tretmana. U pravilu, rezultate ćete vidjeti za dva do četiri tjedna. Posljedično i nekoliko mjeseci nakon tretmana koža će se nastaviti poboljšavati.

Kako usporediti 3D Skin Rejuvenation s ostalim laserskim tretmanima?

Većina lasera tretira samo jedno ili dva stanja starenja kože. Svojim djelovanjem mogu umanjiti crvenilo kože ili smeđih mrlja ili pospješiti zategnutost kože. Cuterin 3D Skin Rejuvenation rješava sva tipična stanja starenja kože - staračke pjege, oštećenja uzrokovana suncem, bore i izgubljenu zategnutost kože.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka